• Emisiuni
  • Vocea României
  • Record de audienta la debutul sezonului sapte Vocea Romaniei! Peste doua milioane de romani au dat sunetul mai tare!

Record de audienta la debutul sezonului sapte Vocea Romaniei! Peste doua milioane de romani au dat sunetul mai tare!

Record de audienta la debutul sezonului sapte Vocea Romaniei! Peste doua milioane de romani au dat sunetul mai tare!

A inceput sezonul sapte Vocea Romaniei! Telespectatorii s-au bucurat vineri seara de magia muzicii, au primit in casele lor concurenti carismatici cu voci incredibile si au trait alaturi de ei emotia competitiei. Cei patru antrenori si-au facut strategii puternice si au inceput increzatori lupta pentru marele trofeu, iar Pavel Bartos a fost responsabil cu distractia si i-a incurajat in permanenta pe prticipanti, dar si pe sustinatorii acestora.

Sezonul sapte Vocea Romaniei a debutat cu record de audienta! Prima editie a noului sezon a inregistrat cea mai mare cota de piata din istoria show-ului in Romania! Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, aproape 1.7 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 21:50, cea mai buna competitie a vocilor a reusit sa aduca in fata televizoarelor peste 2.1 milioane de romani. 

Prima editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 11.7 puncte de rating si 38.6% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de aproape patru ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 3.1 puncte de rating si 10.2% share. 

Noua concurenti merg mai departe spre trofeul Vocea Romaniei

Sezonul sapte Vocea Romaniei a inceput in forta, cu emotii constructive si cu gandurile antrenorilor pentru noii concurenti. ”Pentru mine, emotia este o strada cu doua sensuri. Concurentul transmite si cei de acasa se conecteaza ca prin minune la momentul lui, pentru ca se regasesc in vocea aia. Pentru asta stau la Vocea Romaniei”, a declarat Tudor la inceputul primei editii, iar Lori a continuat: ”Simt fiecare emotie pe care o au concurentii pe scena, traiesc fiecare sunet la aceeasi intensitate. Ca antrenor, am o mare responsabilitate. Cand apas butonul, schimb viata acelor oameni.”.

”Nu sunt obsedat de perfectiune, sunt in cautare de suflete. Voi fi omul lor, antrenorul sufletelor.”, a spus Smiley, iar Despot a declarat aseara: ”Stau pe scaunul de antrenor. Nu-i usor deloc, responsabilitatea imi da fiori. Stiu ca de fiecare data cand voi intoarce scaunul, voi gasi sperante in sufletele concurentilor.”.
Primii concurenti ai sezonului au urcat aseara pe scena vocilor si au facut tot posibilul sa intoarca scaunele antrenorilor si sa continue competitia, alegand stiluri muzicale precum jazz, latino, rock sau pop. Noua dintre ei au reusit sa-i convinga pe Tudor, Smiley, Lori si Despot ca merita sa mearga mai departe, iar cei patru au inceput lupta pentru ei. Dincolo de vocile senzationale, concurentii au trait intens fiecare moment si au transformat emotiile in bucurie si determinare. 
 
Dupa prima editie a sezonului sapte Vocea Romaniei, echipa Tudor are trei concurenti: Axenia Sova, Stefan Stiuca si Razvan Encuna. Axenia a cantat piesa All that jazz si l-a fascinat pe antrenor atat cu timbrul vocal, dar si cu aparitia ei spectaculoasa. Stefan a cantat Nothing compares 2 U si a provocat o adevarata lupta in randul antrenorilor, iar Razvan a interpretat melodia You give me something si i-a cucerit iremediabil pe toti cu vocea lui care atinge perfectiunea.

Echipa Smiley le-a spus ”bun venit” aseara Ioanei Visinescu si Anei Munteanu. Ioana a cantat melodia Get up, stand up si l-a convins imediat pe antrenor cu timbrul ei vocal special, iar Ana a interpretat magistral din spatele cortinei piesa Bensonhurst Blues, reprezentand surpriza serii pentru toti cei prezenti in sala.

Echipa Lori incepe competitia cu doua concurente cu voci diferite, dar ambele de exceptie: Zsuzsana Cerveni si Neonela Duplei. Zsuzsana a cantat melodia Mistreated si a convins-o pe Lori sa isi intoarca rapid scaunul pentru ea, iar Neonela a adus energia si culoarea pe scena cand a intepretat piesa Hora din Moldova.

Despot i-a adus aseara in echipa sa pe Catarina Sandu si pe Mano Botond Raduly. Cei doi concurenti l-au impresionat pe antrenor inca din primele momente si au ales sa mearga mai departe alaturi de el. Catarina a cantat vineri piesa Sax si vocea ei a sunat perfect, iar Mano i-a cucerit iremediabil pe toti cu interpretarea impecabila a piesei In my defence.

Si duminica aceasta dam sunetul mai tare in cea de-a doua runda de auditii pe nevazute de la Vocea Romaniei, de la 20:30, numai la PRO TV! Noi concurenti sunt gata sa urce pe scena, iar antrenorii si Pavel Bartos promit o noua seara plina de muzica buna, reactii si comentarii fabuloase, suspans si foarte multa distractie.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni