Robert Botezan: "Vocea Romaniei a fost competitia care m-a invatat cel mai mult dintr-ale domeniului muzical"

24 Iulie 2017, 14:37


	Robert Botezan: "Vocea Romaniei a fost competitia care m-a invatat cel mai mult dintr-ale domeniului muzical"
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, Robert Botezan,

Robert Botezan ne-a povestit cum l-a schimbat "Vocea Romaniei" si le-a transmis un mesaj celor care s-au inscris pentru noul sezon.

Cum ai descrie experienta Vocea Romaniei?

Vocea Romaniei a fost o experienta 100% autentica pentru mine, a fost competitia care m-a invatat cel mai mult dintr-ale domeniului muzical. 

Care a fost cel mai frumos moment petrecut la Vocea Romaniei?

Cred ca cel mai frumos moment de la Vocea Romaniei a fost momentul I will always love you. Desi a fost o prestatie blamata, eu m-am bucurat de ea pana la ultima secunda. A fost piesa ce mi-a adus cele mai mari emotii si trairi pe acea scena. 

Care a fost primul tau proiect dupa Vocea Romaniei?

Primul proiect de dupa Vocea Romaniei este inca in "fabrica", daca pot sa spun asa. Ce pot spune cu tarie este ca va fi cu siguranta ceva in care cred si, evident, ceva intr-adevar muzical.

Ce planuri ai acum?

Planuiesc sa cant, cat mai mult si cat mai frumos. Zona de concerte live este cumva tinta mea personala, astfel incat pe 11 august o sa am al doilea concert marca Robert Botezan, gazda fiind Beraria H. 

Spune-ne cateva lucruri pe care le-ai invatat la Vocea Romaniei.

Am invatat lucruri pe planuri diverse, atat muzical, cat si personal. De la discutiile pentru cu Tudor stabilirea pieselor, pana la orele cu doamna Gabriela Dutescu, care a avut grija sa fim in orice moment pregatiti vocal. 

Ce mesaj ai pentru concurentii Vocea Romaniei din sezonul sapte?

Nu pot sa le transmit decat sa isi aleaga cel mai bun antrenor pentru ei, sa porneasca in aceasta competitie cu o minte deschisa si sa fie pregatiti sa munceasca. :)


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies