• Emisiuni
  • Vocea României
  • Romanii au demonstrat aseara ca, doar Vocea conteaza! Vocea Romaniei s-a auzit in casele a milioane de telespectatori!

Romanii au demonstrat aseara ca, doar Vocea conteaza! Vocea Romaniei s-a auzit in casele a milioane de telespectatori!

Romanii au demonstrat aseara ca, doar Vocea conteaza! Vocea Romaniei s-a auzit in casele a milioane de telespectatori!

Cel de-al cincilea sezon Vocea Romaniei a debutat aseara in fata a milioane de telespectatori, care au urmarit un spectacol desavarsit, concurenti extrem de talentati si lupta apriga a celor patru antrenori pentru cele mai bune voci. 

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 22:57, la nivel national, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 21:43, cea mai buna competitie a vocilor a reusit sa aduca in fata televizoarelor peste 2 milioane de romani. 

Prima editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 10.2 puncte de rating si 30.7% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de doua ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.6 puncte de rating si 13.9% share. 

Antrenorii au ales primii opt concurenti care merg mai departe!

Telespectatorii au avut parte de o seara incendiara, in care doar vocea a contat! Concurentii au venit pregatiti sa impresioneze, iar antrenorii au fost inspirati si i-au ales pe cei mai buni in echipele lor. Si Pavel Bartos a fost, ca de fiecare data, la inaltime, iar reactiile lui au fost savuroase si au completat perfect show-ul.

Cea care a deschis prima editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost Claudia Andas, care a reusit sa intoarca toate cele patru scaune cu interpretarea ei versatila si rock. Concurenta a cantat melodia Simply the best, iar antrenorii au incercat sa o convinga pe Claudia sa-i aleaga si i-au facut promisiuni tentante. “Eu chiar vreau sa ma angajez la tine, sa te aduc in echipa mea!”, a spus Tudor. In final, concurenta a decis sa mearga in #echipatudor.  

Florin Eugen Cruceru a venit la Vocea Romaniei extrem de increzator in calitatile sale vocale, a cantat melodia Billionaire intr-o maniera originala si a reusit sa-l convinga pe Moga sa intoarca scaunul pentru el. “Sunt singurul care te-a crezut ca vrei sa fii miliardar.”, a spus Marius, aducand un prim concurent in #echipamoga.

Vocile rock au rasunat aseara la PRO TV! Ovidiu Turcu a impresionat cu interpretarea plina de forta a melodiei The Great Pretender, dar si prin atitudinea sa, care a completat perfect momentul de pe scena. Pentru Ovidiu s-au intors Tudor, Smiley si Moga, care au incercat sa-l atraga in echipele lor. “Am nevoie de un baiat ca tine in echipa mea, pentru ca nu am acel baiat inca.”, i-a spus Tudor. Concurentul i-a ascultat atent pe toti cei trei antrenori, dar a decis sa mearga in #echipatudor. 

Vine din Cuba si e cantareata de muzica latino. Biu Marquetti a interpretat aseara melodia Solo se vive una vez si a facut-o pe Loredana sa danseze si sa se intoarca pentru a o lua in echipa ei. Extrem de incantata de alegerea facuta, antrenoarea a spus: “Bine ai venit in #echipaloredana!”

Cu o tehnica vocala de exceptie si atitudine pe masura, Cristina Vasopol i-a facut pe antrenori sa duca o lupta dura pentru a o avea in echipa lor. Concurenta a cantat piesa Cry baby si a reusit sa intoarca toate cele patru scaune. “Ai o voce extraordinara, e cea mai grozava voce pe care am ascultat-o pana acum! Imi doresc foarte tare sa vii la mine in echipa!”, i-a transmis Loredana. Cristina a ascultat-o pe antrenoare si i se alatura lui Biu in #echipaloredana.

Antrenorii au avut parte aseara de prima surpriza a acestui nou sezon. Chiar daca Tudor, Loredana, Smiley si Moga s-au intors in momentul in care Michel Kotcha a cantat melodia Forget you, cei patru nu l-au vazut, deoarece concurentul era ascuns in spatele cortinei. S-au luptat pentru el, dar argumentele lui Smiley l-au convins: “Cred ca as putea sa te ajut sa mergi mai departe. Chiar daca pentru tine a fost o intamplare, sa stii ca in viata asta nimic nu e o intamplare!”. Michel este primul concurent al acestui sezon din #echipasmiley.

Si-a dorit foarte mult sa participe la Vocea Romaniei inca de la primul sezon, dar acum si-a facut curaj si s-a prezentat la auditiile pe nevazute. Cristina Stroe a cantat melodia Dor de viata si i-a convins pe Moga si Tudor sa-si intoarca scaunele. Lupta pentru Cristina a fost apriga, antrenorii au vorbit in rime pret de cateva minute, iar Tudor a spus: “Eu cu Moga suntem o echipa extraordinara!” Marius a preferat sa comenteze ultimul momentul prezentat de concurenta: “Eu te vreau la mine in echipa! Ai o voce de privighetoare si de aia m-am intors!”. Cristina a fost convinsa in cele din urma si merge mai departe in #echipamoga.

Diana Cazan a incheiat prima editie a noului sezon Vocea Romaniei. O fire extrem de sensibila, concurenta a interpretat melodia Clown, a emotionat si i-a impresionat pe Tudor, Smiley si Moga, care si-au intors scaunele pentru a o avea in echipa lor. Cei trei antrenori s-au luptat pentru Diana, dar ea l-a ascultat pe Smiley, care i-a spus: “Mi-a placut foarte tare interpretarea acestei piese! Te vreau in echipa mea!”. Astfel, Diana isi continua drumul in competitie in #echipasmiley. 

Dupa prima editie a celui de-al cincilea sezon Vocea Romaniei este egalitate de concurenti in cele patru echipe! Tudor, Loredana, Smiley si Moga au inceput sa isi formeze echipele si au cate doi concurenti cu care sa mearga mai departe spre mult ravnitul trofeu.

Spectacolul va continua vinerea viitoare, cu o noua editie plina de emotie, suspans, reactii surprinzatoare si concurenti cu voci memorabile.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni