Românii au spus, aseară, la unison: „Să fie VOCE!” Vocea României a fost lider absolut de audiență

08 Octombrie 2022, 10:16


	Românii au spus, aseară, la unison: „Să fie VOCE!” Vocea României a fost lider absolut de audiență
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, emisiune, lider de audienta,

Aseară am scris, împreună, un nou capitol din Vocea României. Concurenții care au mers mai departe au reușit să-i impresioneze pe antrenorii care s-au străduit să-i convingă să vină în echipele lor. „Mi-ar plăcea să vii în echipa mea, să mergem de mână cât mai departe la Vocea României și ar fi chiar o onoare pentru mine să se întâmple asta”, i-a spus Irina Rimes unuia dintre ei.

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:01, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 9.7 puncte de rating și 30.2% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea doar 3.6 puncte de rating și 11.2% share. 

Aproape 1.5 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:58, aproape 1.8 milioane de români se uitau la Vocea României.

Iulian Nunucă a uimit aseară prin versatilitatea sa vocală și i-a indus în eroare pe antrenori. „Sunt doi! Eu am crezut că sunt 2 sau 3 oameni pe scenă. Sunt uimit și surprins extrem de plăcut de versatilitatea vocii tale”, a spus Tudor Chirilă. „Mă uitam la televizor, voiam și eu să fiu acolo. E visul meu! Tatăl meu este lăutar și mă mândresc cu toată inima”, le-a spus el antrenorilor după ce a încheiat prestația de pe scenă. 

Vinerea viitoare, de la 20:30, antrenorii sunt pregătiți să întoarcă scaunele pentru noi voci uluitoare. Vocea României poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies