• Emisiuni
  • Vocea României
  • S-au duelat pentru a o aduce in echipa lor. Concurenta care i-a cucerit pe antrenori cu piesa "Un Actor Grabit"

S-au duelat pentru a o aduce in echipa lor. Concurenta care i-a cucerit pe antrenori cu piesa "Un Actor Grabit"

S-au duelat pentru a o aduce in echipa lor. Concurenta care i-a cucerit pe antrenori cu piesa "Un Actor Grabit"

Lavinia Stefan are 41 de ani si este din Bucuresti. Este jurnalist si cu toate ca a indragit aceasta profesie multi ani la rand, decizia de a renunta la cariera si de a se dedica muzicii a fost ca o implinire pentru ea.

Lavinia a cantat in spatele cortinei piesa "Un Actor Grabit" a Laurei Stoica si chiar daca a avut foarte multe emotii, toti cei patru antrenori au fost impresionati de vocea ei puternica. 

In ultima runda a auditiilor pe nevazute, Lavinia a urcat pe scena increzatoare. Le-a marturisit antrenorilor ca vrea sa urce pe cele mai importante scene ale muzicii si ca s-a pregatit mult pana sa vina la Vocea Romaniei. Desi piesa pe care a interpretat-o a fost una dificila si cu o puternica incarcatura emotionala, concurenta a facut fata cu brio si a bifat o reprezentatie de zile mari.

Vocea ei i-a cucerit pe Smiley, Marius Moga, Tudor Chirila si Lorena, care au incercat rand pe rand sa o convinga sa vina in echipa lor. Lavinia l-a ales insa pe Marius Moga sa ii fie antrenor si s-a alaturat echipei artistului.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro si protvplus.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni