• PRO TV
  • Sarutul care i-a impresionat pe toti fanii lui Marius Moga. Ce declaratie de dragoste i-a facut iubita sa

Sarutul care i-a impresionat pe toti fanii lui Marius Moga. Ce declaratie de dragoste i-a facut iubita sa

Sarutul care i-a impresionat pe toti fanii lui Marius Moga. Ce declaratie de dragoste i-a facut iubita sa

Marius Moga, sau Micul Mozart, asa cum mai este cunoscut in lumea mondena, este artistul care a cucerit topurile muzicale, dar care acum s-a lasat la randul lui cucerit de una dintre cele mai frumoase femei: Bianca Lapuste.

El si Bianca traiesc impreuna o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi se bucura de fiecare moment pe care il petrec impreuna si nu ezita sa isi faca de fiecarea data cand au ocazia cele mai frumoase declaratii de dragoste.

"Sunt foarte fericit. Bianca e intuitiva, creativa si frumoasa foc, are ochii albastri. Cand ai o muza, viata e altfel", a marturisit Marius Moga in urma cu ceva timp pentru ziarul Ring.

Mereu discret, antrenorul de la Vocea Romaniei si-a tinut viata personala departe de ochii presei. Imaginile in care Marius Moga apare alaturi de iubita sa sunt rare, dar chiar daca prefera sa nu dea prea multe detalii despre viata lor de cuplu, cei doi nu se pot abtine sa nu-si faca declaratii de dragoste pe retelele de socializare. 

De curand, Bianca Lapuste a publicat o imagine in care il saruta cu foc pe Marius si i-a facut o declaratie ca-n filme: "My special man

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni