• PRO TV
  • Scarlett Johansson despre pozele nud: "Daca suntem actori, nu inseamna ca nu avem dreptul la o viata privata!"

Scarlett Johansson despre pozele nud: "Daca suntem actori, nu inseamna ca nu avem dreptul la o viata privata!"

Scarlett Johansson despre pozele nud: "Daca suntem actori, nu inseamna ca nu avem dreptul la o viata privata!"

Actrita Scarlett Johansson si-a aparat dreptul de a avea o viata privata, la cateva saptamani dupa publicarea pe cateva site-uri a unor fotografii care o prezinta in ipostaze nud, ce au fost piratate de pe telefonul ei mobil.

"Cine nu vrea sa isi apere viata privata? Chiar daca ne aflam sub luminile rampei, chiar daca suntem actori sau facem filme, asta nu inseamna ca nu avem dreptul de a avea o viata privata", a declarat actrita americana, cu ocazia unui interviu acordat postului de televiziune CNN.

"Daca ajungi sa te simti ca si cum ai fi asediat, este incorect, nu este deloc bine", a continuat actrita, in primele ei comentarii dupa publicarea fotografiilor piratate, scrie MEDIAFAX.

Intrebata despre invadarea vietii ei private, actrita in varsta de 26 de ani a spus ca a trebuit sa se adapteze. "Insa, in anumite circumstante, atunci cand deja oferi foarte mult celorlalti din esenta ta, la un moment dat ajungi sa spui: «Stop! trebuie sa ne oprim aici»", a spus Johansson.

Scarlett Johansson apare nud in doua fotografii care circula pe internet de cateva saptamani. Pozitia bratului ei, intins spre obiectivul aparatului de fotografiat, lasa sa se inteleaga faptul ca aceste fotografii au fost realizate chiar de catre actrita.

FBI a anuntat la jumatatea lunii septembrie ca se afla in cautarea presupusilor autori ai infractiunii - pirati cibernetici care ataca computerele si telefoanele mobile ale mai multor vedete de la Hollywood.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni