• Emisiuni
  • Vocea României
  • Silviu Pasca, de nerecunoscut in cel mai recent videoclip. Cum arata acum elevul lui Smiley de la "Vocea Romaniei"

Silviu Pasca, de nerecunoscut in cel mai recent videoclip. Cum arata acum elevul lui Smiley de la "Vocea Romaniei"

Silviu Pasca, de nerecunoscut in cel mai recent videoclip. Cum arata acum elevul lui Smiley de la "Vocea Romaniei"

Silviu Pasca lanseaza Crazy MTFKR! Single-ul a fost produs in studiourile HaHaHa Production. Muzica este compusa de echipa de producatori: Smiley, Constantin Bodea, Lucian Tudor Naste, Dorian si Alexandru Corlan, iar versurile au fost scrise de Silviu Pasca in colaborare cu Smiley, Dorian si Mike Obinna Chigbundu.

„Crazy MTFKR este un single care nu se incadreaza in niciun curent muzical autohton, in definitiv nici nu am urmarit acest lucru, am convenit sa facem o piesa asa cum simtim noi si sa ii dam drumul in lume”, spune artistul.

Videoclipul este o productie HaHaHa Video Production, iar regia a fost realizata de Ionut Trandafir (Trandafilm). Colorat, cu multe elemente satirice, pare desprins din cartile de benzi desenate.

Notorietatea a castigat-o in cel de-al doilea sezon de la ”Vocea Romaniei”, in echipa Smiley. Silviu Pasca si-a urmat antrenorul la HaHaHa Production, iar in 2013 a lansat, in colaborare cu Feli, piesa „Prima piatra”. In paralel, a adunat o gasca de instrumentisti si a pus bazele proiectului „The Guy”, scrie urbanmusic.ro.

"Baiatu’ ala cu barba mare”, cum il stiu apropiatii, se afla astazi in fata unui moment mult asteptat – lansarea single-ul "Crazy MTFKR” si asa cum spune si artistul: "Pentru lucrurile in care-ti pui tot ceea ce ai, asteptarea este mai mult decat justificata, iar rezultatul binemeritat”, scrie bestmusic.ro.

Ghiceste cei 4 finalisti de la Vocea Romaniei si poti castiga noul Corsa. Intra in Corsa spre marea finala! Inscrie-te aici

 

Vocea Romaniei, vineri, de la 20:30, la ProTV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni