• Emisiuni
  • Vocea României
  • Smiley deschide lista dorintelor de Craciun: "I wish...". Cum arata cel mai nou videoclip al antrenorului de la "Vocea Romaniei"

Smiley deschide lista dorintelor de Craciun: "I wish...". Cum arata cel mai nou videoclip al antrenorului de la "Vocea Romaniei"

Smiley deschide lista dorintelor de Craciun: "I wish...". Cum arata cel mai nou videoclip al antrenorului de la "Vocea Romaniei"

O inima ce nu a iubit niciodata nu va sti sa scrie sau sa rosteasca cuvinte de dragoste, iar un om care nu a simtit niciodata fiorii dragostei, nu va putea sa spuna ce este dorul. Despre ce inseamna sa iubesti ne vorbeste si Smiley in cea mai noua piesa a sa, "I wish", single extras de pe albumul "Acasa".

"Fiecare om are povestile, iubirile sau trairile lui secrete. Nu decidem noi cand ne indragostim si nici intensitatea cu care iubim. Nu putem controla locul, timpul, omul... insa, cateodata, ne este dor. Simtim nevoia sa recompunem, sa regasim anumite situatii sau persoane. Atunci ne intoarcem in amintiri. «I wish» este dorinta de a retrai momentul special cu persoana iubita, moment care poate dura o noapte, o luna sau o viata", declara artistul.

Clipul piesei ne dezvaluie o poveste de dragoste scrisa pe corzile unei chitare, expusa pe un diapozitiv si rulata in imagini in clarobscur, ce transmit emotia intalnirii cu acea persoana unica din viata unui om.

Videoclipul este o productie HaHaHa Video Production, fiind regizat de Catrinel Danaiata.

Smiley este artistul pop prin excelenta. De la consacrarea lui ca vedeta, acum mai bine de zece ani, muzica romaneasca nu mai arata la fel. Smiley a adus ritm, culoare, originalitate, dezinvoltura si dorinta de a zambi. Orice postura, de producator, interpret, compozitor sau actor, e intampinata imediat de un succes molipsitor.

„I wish” este o coproductie HaHaHa Production si Cat Music.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni