• PRO TV
  • Sore, foarte curajoasa la un eveniment monden. Decolteul ei adanc a intors toate privirile: FOTO

Sore, foarte curajoasa la un eveniment monden. Decolteul ei adanc a intors toate privirile: FOTO

Sore, foarte curajoasa la un eveniment monden. Decolteul ei adanc a intors toate privirile: FOTO

Vedeta din serialul "Pariu cu viata", difuzat de ProTV in fiecare miercuri, de la 21:30, a ales o tinuta care nu putea sa treaca neobservata.

Chiar daca Sore a purtat o rochie lunga, decolteul a reusit sa o transforme in vedeta serii. Tinuta ei aminteste de celebra rochie verde, foarte decoltata, purtata de Jennifer Lopez la premiile Grammy.

Pe de alta parte, Sore este foarte fericita sa poata colabora cu Smiley.

"Imi este foarte bun prieten. Lucram excelent impreuna, ne completam muzical si de fiecare data momentele petrecute in studio dau nastere unor piese minunate. E un artist complet, ma inspira. Pe langa alti artisti internationali alaturi de care mi-ar placea sa cant, as vrea sa fac o piesa cu Smiley, sper ca acest lucru sa se intample cat de curand", a declarat Sore intr-un interviu pentru eva.ro.
 

Pana pe 15 aprilie, dupa succesul inregistrat de serialul "Pariu cu viata", MediaPro Pictures organizeaza casting pentru o noua productie. Intra aici pentru detalii.




Cantareata Andreea Banica a fost, de asemenea, foarte provocatoare la evenimentul la care a luat parte si Sore. De altfel, ea si-a obisnuit deja fanii cu aparitiile ei pline de sex-appeal.

Sursa foto: Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni