Sore Mihalache: "A fost si ramane prima mea dragoste"

Sore Mihalache: "A fost si ramane prima mea dragoste"

Sore are o cariera solo de succes, face parte din LaLa Band si recent s-a intors alaturi de trupa pe platourile de filmare de la Buftea, pentru un nou proiect.

Este foarte pasionata de actorie, dar declara ca muzica ramane prima ei iubire. Si ce poate fi mai frumos pentru ea decat sa le poata face pe amandoua in acelasi timp, asa cum s-a intamplat in proiectele alaturi de LaLa Band.

Vino la cel mai tare party de Revelion! Inscrie-te aici si poti castiga invitatii la petrecerea organizata de ProTV si ProFM 


"Muzica a fost si ramane prima mea dragoste, de asemenea, din mine face parte si actoria. Mi-as dori sa le pot imbina in continuare pe amandoua, dar in domeniul filmului se gasesc joburi destul de greu. Sper sa am noroc. De la muzica nu iau niciodata pauza", afirma Sore intr-un interviu pentru revista Joy.


Tanara artista are o relatie cat se poate de serioasa cu muzica, iar pauzele de filmare si le umple cu activitati in acest domeniu.

"Mereu astept sa merg la studio, la HaHaHa Production. Nu pot sa stau acasa, iar in zilele libere merg sa compun, imi place sa vad cum ia nastere un nou hit", spune ea.

Cu toate acestea, Sore nu este o mare petrecareata si rar pierde noptile in cluburi.

"Imi place sa dorm. Atunci cand am concerte seara, pana la intoarcere, dorm in masina. Nu mi-a placut sa merg in cluburi, desi inainte de aceste proiecte mai ieseam cu prietenii mei, dar de fiecare data nu ma simteam prea bine", povesteste aceasta. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni