Start la show! Prima gala LIVE de la Vocea Romaniei e ACUM, la ProTV!

Start la show! Prima gala LIVE de la Vocea Romaniei e ACUM, la ProTV!

Spectacolul live incepe! Emotiile cresc din ce in ce mai mult, iar concurentii se pregatesc intens sa acapareze scena in primul show live Vocea Romaniei care va fi astazi, de la 20:30, la PRO TV. Antrenorii alaturi de concurentii din echipele lor sunt pregatiti sa aduca in casele tuturor romanilor muzica de calitate si cel mai bun spectacol in care doar vocea conteaza.

Telespectatorii sunt asteptati in aceasta seara sa ia parte la concertul cu cel mai mare public din Romania, unde li se promite si de aceasta data un show de exceptie! Scena se va transforma pentru fiecare concurent, iar emotiile transmise de ei vor fi puse in valoare de incredibilul spectacolul de lumini si sunet. 

Pentru primul show live, Loredana este pregatita sa le faca fata colegilor si spune: „Am intotdeauna emotii pentru fiecare show in parte, dar sunt emotii constructive care ma fac sa simt altfel totul”. Marius Moga este fair play fata de colegii sai: „Sper ca cel mai bun sa castige”.

Smiley, un etalon de veselie si voie buna spera sa castige anul acesta marele trofeu si este convins ca Vocea Romaniei se afla in echipa lui. In schimb, pentru Tudor Chirila, marele trofeu nu este un scop in sine, ci isi doreste ca, indiferent din ce echipa va fi marele castigator, Vocea Romaniei sa fie rock. 

In etapele show-urilor live, romanii pot da calificative concurentilor prin aplicatia “Fii Antrenor”, care a strans deja peste 200.000 de descarcari. Oricine poate intra in rolul de antrenor si isi poate sustine preferatii prin intermediul aplicatiei, disponibila gratuit in AppStore si Google Plus. 

Editiile Vocea Romaniei pot fi revazute oricand pe voyo.ro.

Vocea Romaniei – Doar Vocea conteaza! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni