• PRO TV
  • Stefan Banica Jr.: "Au intrat cu bocancii in viata mea". Cine e "blonda misterioasa" cu care si-a dat intalnire:

Stefan Banica Jr.: "Au intrat cu bocancii in viata mea". Cine e "blonda misterioasa" cu care si-a dat intalnire:

Stefan Banica Jr.: "Au intrat cu bocancii in viata mea". Cine e<span style="color:#f00;"> "blonda misterioasa" </span>cu care si-a dat intalnire:

Stefan Banica Jr. e indignat de ultimele acuzatii aduse de un tabloid, care a scris ca artistul ar avea o aventura cu o “blonda misterioasa”.

Blonda in cauza nu este nicio amanta, insa, ci stilista cantaretului. Adriana Popa, stilist vestimentar, a fost luata prin surprinderea de “stirea” ca ar avea o aventura cu Banica Jr. “Credeam ca e o gluma la inceput... Am fost si urmarita, au mers inclusiv la biroul sotului meu. Sunt stilista, asta e jobul meu. Il cunosc pe Banica din 2004, sunt responsabila de imaginea lui. Ma cunosc si cu Andreea. Ne-am dat intalnire la apartamentul respectiv ca sa-l invat cum sa faca shopping online”, sustine ea.


Stefan Banica Jr. a intrat in direct prin telefon la Happy hour si a negat toate acuzatiile aduse de tabloid. El spune ca va da in judecata ziarul: “Acela e apartamentul in care am copilarit si pe care l-am transformat in birou. Toate sedintele tehnice au loc acolo de 2 ani. Oamenii astia au intrat cu bocancii in viata mea privata”.

Cantaretul habar nu avea ca e urmarit. “Am constatat ca pe scara blocului meu au fost montate camere de supraveghere! Ne respectam publicul, dar nu consider ca suntem o carte deschisa sau ca familia mea e un reality show!”, spune el.



Si sotia lui, Andreea Marin Banica, a intrat in legatura directa prin telefon la Happy Hour.  “As fi cea mai fericita daca de maine nu as mai fi bagata in seama de presa. Nu am nevoie de atentia tabloidelor”, a spus ea.


Stefan Banica Jr: Blonda misterioasa e stilista mea! pe happyhour.protv.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni