• Emisiuni
  • Vocea României
  • Stefan Stan recunoaste: "Par foarte arogant la prima vedere". Ce mesaj le transmite fanilor sai

Stefan Stan recunoaste: "Par foarte arogant la prima vedere". Ce mesaj le transmite fanilor sai

Stefan Stan recunoaste:<span style="color:#f00;"> "Par foarte arogant la prima vedere"</span>. Ce mesaj le transmite fanilor sai

Stefan Stan a purtat o discutie deschisa cu fanii lui de pe Facebook, carora le-a marturisit ca, la prima vedere, multora li se pare ca ar fi arogant.

"Dar aparentele inseala" a continuat cantaretul, castigator al primului sezon de la Vocea Romaniei.

Stefan Stan
le-a povestit admiratorilor sai ca, zilele trecute, un coleg ii recomanda sa fie un pic mai "arogant, distant", odata ce a ajuns la un asemenea nivel de popularitate: "Zilele trecute m-am intalnit cu un coleg de breasla si mi-a spus...ca trebuie sa fiu mai "arogant, distant..." fara sa-mi aduca argumente convingatoare...! Ei bine, dragul meu coleg, nu pot schimba ceea ce sunt...! :) Voi ce credeti?" i-a intrebat el pe fani.

Raspunsurile fanilor au inceput sa curga imediat. "Fii tu insuti, nu este necesar sa te schimbi",  "Ramai asa cum esti, si vei fi apreciat asa ... esti iubit... asta conteaza, nimic mai mult !!!" sau "Lumea te iubeste nu numai pentru voce ci si pentru ceea ce esti tu ca om, iar ca om, din ce am apucat eu sa cunosc, esti foarte ok! Asta nu se poate schimba nici daca vrei!" i-au scris fanii.

Intr-un interviu de la inceputul lui 2012, Stefan Stan declara ca in ciuda succesului pe care il are la public si mai ales la femei, nu se considera un om cu fite si ca va ramane mereu acelasi barbat carismatic, modest si sincer care era si inainte sa castige trofeul "Vocea Romaniei".

Vocea Romaniei revine din 25 septembrie la ProTV


"Sunt un om simplu, carismatic si, in primul rand, sincer, iar oamenii de acasa cred ca au simtit asta si m-au votat. La 16 ani am lucrat pe santier, apoi la o fabrica de aparate de aer conditionat, am plecat apoi in America. insa, odata cu "Vocea Romaniei", sunt sigur ca viata mea nu va mai fi la fel. Am intalnit multi oameni si am avut sansa de a fi ascultat de milioane de oameni. Acum, e adevarat, am mult mai putin timp pentru mine, dar ma bucur ca am ce sa ofer publicului meu", declara Stefan Stan pentru revista Pro Tv Magazin.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni