• PRO TV
  • Stefan Stan si Andreea Mantea, cel mai fierbinte cuplu al inceputului de an. Cum a reusit el s-o cucereasca pe focoasa bruneta

Stefan Stan si Andreea Mantea, cel mai fierbinte cuplu al inceputului de an. Cum a reusit el s-o cucereasca pe focoasa bruneta

Stefan Stan si Andreea Mantea, cel mai fierbinte cuplu al inceputului de an. Cum a reusit el s-o cucereasca pe focoasa bruneta

Stefan Stan, castigatorul primului sezon de la "Vocea Romaniei" si Andreea Mantea au o relatie. Citeste un interviu in care artistul ofera detalii despre viata sa sentimentala si vorbeste despre relatia cu frumoasa bruneta.

- Stefan, cum iti merge pe plan profesional decand ai castigat "Vocea Romaniei"?
Multumesc, bine. Ma pregatesc de lansarea primului album, am construit un band cu care cant, sunt solicitat pentru concerte, emisiuni TV si radio, deci lucrurile se misca.

- Cum a fost anul 2012 pentru tine?
2012 a fost anul meu! Atat din punct de vedere profesional, cat si personal.
L-am inceput fericit ca am castigat "Vocea Romaniei" si l-am incheiat si mai fericit cunoscand iubirea. Am muncit mult, rezultatele se vad si stiu ca e doar inceputul carierie mele.

- In ce proiecte profesionale esti implicat acum? Un nou single, un album, un concert, un featuring cu un artist cunoscut? Ce mai urmeaza pentru Stefan Stan in 2013?
Pregatesc albumul meu de debut si sper sa-l lansam cat mai repede. Muncesc mult in studio ca formula cu band si pregatesc cateva melodii noi pentru vara.

- Mai nou, ai o relatie cu Andreea Mantea. Cum s-a produs fericitul eveniment?
Nu stiu cum s-a produs, dar sunt fericit ca s-a intamplat. O cunosc pe Andreea de ceva vreme si eram fermecat de frumusetea si personalitatea ei de cate ori o intalneam. A venit insa un moment cand si ea si-a indreptat atentia asupra mea si s-a aprins scanteia. Nu am facut nimic special. Soarta!

- V-ati mutat deja impreuna?
Nu.

- Ati petrecut Revelionul impreuna. Ce mai urmeaza?

Da, Revelionul l-am petrecut impreuna la Targu Jiu unde eu am sustinut un concert. Apoi am avut o vacanta la munte, inainte ca Andreea sa reinceapa emisiunea. Acum suntem amandoi ocupati cu munca, insa fiecare clipa petrecuta impreuna este o vacanta pentru noi.

Citeste continuarea articolului pe protvmagazin.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni