• PRO TV
  • Stefan Stan si Andreea Mantea s-au certat rau de tot, la numai o luna de relatie

Stefan Stan si Andreea Mantea s-au certat rau de tot, la numai o luna de relatie

Stefan Stan si Andreea Mantea s-au certat rau de tot, la numai o luna de relatie

Andreea Mantea a mers de urgenta la Spitalul Floreasca, plangandu-se de dureri puternice la nivelul abdomenlui. Iubitul ei, Stefan Stan, a ajuns mai tarziu si a plecat dupa numai cateva minute, timp in care cei doi s-au certat aprins.

Andreea Mantea a ajuns la spital cu o prietena, nicidecum cu iubitul ei, Stefan Stan. Castigatorul primei editii a emisiunii "Vocea Romaniei" si bruneta au o relatie de scurt timp, dar care parea extrem de promitatoare.

Lucrurile par sa stea alfel, potrivit celor care au fost martori la scandalul de luni noaptea de la spital. Surse din cadrul spitalului au declarat in exclusivitate pentru Cancan.ro ca cei doi s-ar fi certat foarte tare cat timp Andreea a ramas acolo.

"Ea il tot ruga sa ramana cu langa ea, sa nu plece si el spunea ca totul este in regula si ca nu mai poate ramane langa ea. Andreea suferea si se tot plangea de durere. A insistat foarte mult, dar Stefan n-a putut sa ramana. De la spital a plecat cu o colega, Stefan nu a stat foarte mult langa ea", a declarat sursa citata.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni