• PRO TV
  • SuperVelionul powered by ProFM si ProTV a oferit cel mai tare spectacol in noaptea dintre ani in Piata Revolutiei!

SuperVelionul powered by ProFM si ProTV a oferit cel mai tare spectacol in noaptea dintre ani in Piata Revolutiei!

SuperVelionul powered by ProFM si ProTV a oferit cel mai tare spectacol in noaptea dintre ani in Piata Revolutiei!

Seara de Anul Nou a adunat la Supervelionul ProFM peste 30.000 de oameni, care au venit in Piata Revolutiei sa petreaca, sa asculte muzica si sa se distreze alaturi de DJ-ii ProFM, in calitate de maestri de ceremonie ai serii. George Vintila, cu o traditie de 17 ani in prezentarea concertului din centrul Bucurestiului, Marius Onuc si Madalina Vintila, au oferit alaturi de artistii prezenti, cea mai mare petrecere in noaptea dintre ani.

De pe scena SuperVelionului nu au lipsit castigatorul din acest sezon al emisiunii "Vocea Romaniei" -  Mihai Chitu, dar si alti concurenti precum Sanziana Niculae, Muneer, Adrian Nour si DeM’Boyz, noua trupa infiintata de Marius Moga, pentru care a fost o premiera sa cante pe scena din Piata Revolutiei.  

Trupa  Voltaj este deja veterana, la fel si Smiley care a spus ca nici nu s-ar fi gandit sa treaca in 2014 altfel decat pe scena, alaturi de prietenii si fanii lui.

"În Noul An intru cu gânduri de bine și îmi doresc să dezvolt ceea ce am început. Mă refer la gașca nebună de la Haha Production. De la 2014 îmi doresc doar să fiu sănătos, restul se rezolvă", a declarat Smiley la inceput de an. 

Calin Goia incepe si el cu planuri mari 2014. "Pentru 2014, îmi doresc ca, atât eu, cât și familia mea să fie sănătoasă. Să îmi iasă ce ne-am propus. Prima provocare pentru Voltaj în anul 2014 este concertul de la Sala Polivalentă, când Voltaj va aduce pe 20 martie un "Meci de box" din ring, live pe scenă, într-un concert cu mulți invitați și o producție specială. Îmi place să încep Noul An în Piața Revoluției pentru că este o atmosferă specială. Încă de la început Pro a știut să atragă acea 'Generație Pro', iar tinerii știu să-și trăiască viața cum spunem noi, 'Ca la 20 de ani'".

Sore, Mandinga si Cabron au facut lumea sa danseze iar focurile de artificii de la miezul noptii si prezenta Loredanei au dus petrecerea la cote maxime. Artista a impresionat din nou publicul prin aparitiile vestimentare si prin concertul sustinut in Piata Revolutiei, la kilometrul 0 al libertatii.

Si nu in ultimul rand, George Vintila DJ-ul ProFM si prezentatorul MTV spune ca: “Party-ul nostru de Anul Nou a fost ca in fiecare an deasupra tuturor. Cei mai tari artisti au detonat Piata Revolutiei si anul asta cu hiturile momentului.  La multi ani pentru 2014 inca o data si multumim ca in fiecare an crestem impreuna cu toti cei prezenti... pofta de distractie! 2014 sa fie un an de exceptie in viata fiecarui roman”, le-a urat DJ-ul ProFM tuturor celor care au intrat in 2014 impreuna cu artistii din Piata Revolutiei. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni