• PRO TV
  • Tatal lui Horia Brenciu stie cine va fi "Vocea Romaniei" anul acesta. Tu stii?

Tatal lui Horia Brenciu stie cine va fi "Vocea Romaniei" anul acesta. Tu stii?

Tatal lui Horia Brenciu stie cine va fi "Vocea Romaniei" anul acesta. Tu stii?

Hora Brenciu pastreaza o legatura foarte stransa cu fanii lui de pe Facebook. Astazi, antrenorul de la "Vocea Romaniei" le-a marturisit fanilor ca a petrecut week-end-ul alaturi de tatal lui, in varsta de 82 de ani, si ca acesta stie deja cine va castiga al doilea sezon de "Vocea Romaniei".

"In ultimele 2 zile am cam lipsit de-aici... Motivatia a fost cit de poate de serioasa. Tata m-a acaparat pe de-a-ntregul. :-) Am avut tot felul de discutii legate de lume si viata.

Printre altele, mi-a spus ca el stie cine e Vocea Romaniei. Nu va dau acum numele, ci va spun doar ca Brasovul e minunat toamna... Si acum, toata lumea la cafea!
" a incheiat in stilul caracteristic simpaticul antrenor de la "Vocea Romaniei".



Antrenorul de la Vocea Romaniei se pregateste intens in aceasta perioada pentru concertul de la Sala Palatului, de pe 29 noiembrie. Tot in noiembrie, Horia Brenciu va deveni tatic pentru prima data: iubita lui, Alice Dumitrescu este insarcinata cu primul lor copil, o fetita.




"Ori voi muta nasterea pe scena, ori spectacolul va fi chiar la maternitate. Una din doua! Lasind putin gluma la o parte, va dati seama ca nu mi-ar face mare placere ca cele 2 evenimente sa coincida.

Oricum, repetitiile cu Big band-ul meu continua aproape zilnic, la fel cum cea mica loveste din ce in ce mai tare cu piciorusele. Partea pe care ea insa n-o stie este ca o sa-i dedic pe 29 noiembrie, pe scena Salii Palatului, exact piesa pe care i-o cint cel mai frecvent
" spune Brenciu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni