• PRO TV
  • Taurii primesc invitatie in oras. Horoscopul zilei de 24 septembrie

Taurii primesc invitatie in oras. Horoscopul zilei de 24 septembrie

Taurii primesc invitatie in oras. Horoscopul zilei de 24 septembrie

Afla cde-ti rezerva astrele pentru ziua de astazi, sambata 24 septembrie.

 

BALANTA

Se anunta o zi speciala, cu vesti bune, iesiri la plimbare sau la padure, se poate sa luati parte la o ceremonie, trebuie sa existe un motiv de bucurie. Un rendez-vous cu persoana iubita va va impulsiona relatia sentimentala, sa va mearga si bine ca pana acum.

SCORPION

Va revedeti cu cineva, se intoarce dupa o lunga absenta o persoana draga si o sa faceti tot ce va sta in putinta sa petreceti cat mai mult timp impreuna. Se poate sa castigati un premiu, sa vi se faca un cadou nemaipomenit, sa primiti o invitatie la masa.

SAGETATOR

Exista un indiciu de drum si puteti pleca intr-o companie placuta la munte, la mare, poate fi o iesire cu grupul de colegi. Chiar si pentru cateva ore de plimbari prin padure, si tot merita sa plecati din oras.

CAPRICORN

Va trec niste bani prin mana si o sa le luati unor prieteni care sarbatoresc ceva un cadou de zi aniversara, de nunta, de casa noua. Se prea poate sa va intalniti cu cineva pe care va doreati sa-l revedeti, o coincidenta fericita.

VARSATOR

Aveti o lista de mondenitati din care puteti alege sa va duceti la o gala, un concert, o ceremonie religioasa, e ceva care sa dea emotii pozitive. E posibil sa vina cineva de la drum, sa va faceti timp sa iesiti cu persoanele respective si sa fie o zi plina.

Citeste horoscopul pentru celelalte zodii pe stirileprotv.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni