• Emisiuni
  • Vocea României
  • Telespectatorii au simțit aseară vibrația din cea de-a doua rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României!

Telespectatorii au simțit aseară vibrația din cea de-a doua rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României!

Telespectatorii au simțit aseară vibrația din cea de-a doua rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României!

Show-ul a continuat sâmbătă seară la Vocea României cu o nouă rundă de audiții pe nevăzute. Concurenții au cântat cu bucurie și au trăit la intensitate maximă fiecare moment petrecut pe scenă. Tudor, Irina, Andra și Smiley nu au ezitat să se întoarcă pentru vocile care au transmis fie emoție, fie lejeritate sau energie. A fost un spectacol complex, iar telespectatorii au avut parte de o seară extraordinară.

Cea de-a doua ediție a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 8.1 puncte de rating și 27.9% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.6 puncte de rating și 12.4% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.2 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:59, aproape 1.9 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Încă șapte concurenți merg mai departe la Vocea României! 


Antrenorii au continuat aseară lupta pentru cele mai bune voci și au mers dincolo de argumente în încercarea de a convinge concurenții să meargă în echipele lor. Tudor, Irina, Andra și Smiley au urcat pe scenă alături de una dintre concurente, au cântat împreună cu ea și au demonstrat că nu doar replicile și reacțiile lor se completează perfect, ci și vocile. Au fost momente magice pe scena Vocea României, iar suspansul competiției s-a simțit din plin până în ultima secundă a ediției de sâmbătă seară.

După încă o rundă de audiții pe nevăzute, de voci promițătoare pe scenă și de bătălii pe măsură în scaunele antrenorilor, Irina și-a adjudecat două voci feminine: Antinia Simion, care a cântat incredibil melodia Ex & oh’s, și Lăcrămioara Bradoschi, cea care a impresionat-o pană la lacrimi pe Irina prin alegerea piesei Don’t you remember.





Smiley a câștigat aseară încă o voce puternică, cu un timbru special, Lina Sanden. Concurenta a interpretat uluitor melodia Wake me up și l-a bucurat pe antrenorul ei că a luat decizia de a se întoarce.



Tudor se mândrește cu două concurente care au făcut scena să vibreze prin calitățile lor vocale, dar și prin atitudine și determinare: Maria Pop – a interpretat cu energie piesa Mama Do, și Romanița Fricosu – a cântat Nu sunt perfectă și a ridicat publicul în picioare.





Andra le-a primit aseară cu inima deschisă în echipa ei pe Sara Chiavegato și Claudia Popină și a luptat cu toate armele pentru ele, deoarece și le-a dorit foarte tare alături de ea în competiție. Sara a cântat în forță piesa Crazy in love, iar Claudia a impresionat cu timbrul ei când a interpretat Don’t be so hard on yourself. Vinerea viitoare, de la 20:30, noi concurenți sunt gata să cucerească publicul și să întoarcă scaunele antrenorilor în cea de-a treia rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României!





Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni