• Emisiuni
  • Vocea României
  • Tensiunea creste la Vocea Romaniei! Antrenorii se provoaca la dueluri incrucisate in semifinala! VINERI, de la 20:30

Tensiunea creste la Vocea Romaniei! Antrenorii se provoaca la dueluri incrucisate in semifinala! VINERI, de la 20:30

Tensiunea creste la Vocea Romaniei! Antrenorii se provoaca la dueluri incrucisate in semifinala! VINERI, de la 20:30

Telespectatorii si antrenorii au ales cei mai buni opt concurenti, cu care ne vom intalni vinerea aceasta, de la 20:30, in etapa duelurilor incrucisate, introdusa sezonul acesta la Vocea Romaniei. Aceasta etapa va duce confruntarea la un alt nivel si va intensifica lupta pentru marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro! Duelurile vor aduce foarte multa tensiune si emotii, iar sansele ca unul dintre antrenori sa nu aiba un concurent care sa reprezinte echipa in finala sunt extrem de ridicate.

La duelurile incrucisate, antrenorii se vor afla in ipostaza de a-si pune concurentii fata in fata cu concurenti din celelalte echipe si, astfel, de a intra in batalia apriga pe un loc in marea finala. Numele fiecarui antrenor se va afla intr-un bol, iar Pavel Bartos va extrage numele lui Tudor, al Loredanei, al lui Smiley sau al lui Moga. In momentul in care Pavel va extrage numele unuia dintre antrenori, acesta va trebui sa provoace un concurent dintr-o alta echipa, care se va duela cu unul din echipa lui. In acest moment, cei doi antrenori ai caror concurenti urmeaza sa se confrunte, le vor da acestora si piesele pe care le vor canta. Mai departe, antrenorul provocat anterior va prelua stafeta si va lansa urmatoarea provocare. Lucrurile vor continua pe acelasi tipar pana ce vor ramane ultimii doi concurenti pe scena.

In premiera, fanii de pe Facebook isi pot vota preferatii in direct pe pagina oficiala Vocea Romaniei. Voturile astfel exprimate vor fi luate in considerare alaturi de cele primite prin sms la numarul 1200. In show-ul live de vinerea aceasta, vor exista patru sesiuni de votare, iar publicul va decide la fiecare duel cine merge mai departe in marea finala. 

Vineri, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de cea mai tensionata etapa de la Vocea Romaniei, isi vor putea sustine favoritii si vota concurentii pe care vor sa-i vada in finala.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Traieste LIVE emotia alaturi de favoritii tai! Ghiceste cine vor fi cei 4 finalisti la Vocea Romaniei si intra in cursa pentru un Opel Astra 2015!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni