• PRO TV
  • Teodora Buciu, viața după Vocea României. Cum arată în prezent și cu ce se ocupă câștigătoarea sezonului 6

Teodora Buciu, viața după Vocea României. Cum arată în prezent și cu ce se ocupă câștigătoarea sezonului 6

Teodora Buciu, viața după Vocea României. Cum arată în prezent și cu ce se ocupă câștigătoarea sezonului 6

Teodora Buciu avea doar 17 ani când a ridicat trofeul Vocea României deasupra capului. Tânăra care a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă a impresionat o țară întreagă cu vocea sa angelică. 

I-a lăsat pe antrenori fără cuvinte la audițiile pe nevăzute, unde a interpretat într-o manieră inedită celebra melodie „Purple Rain”, iar până în finală a abordat o gamă variată de stiluri muzicale și a câștigat simpatia telespectatorilor, fiind desemnată câștigătoarea competiției și a premiului de 100.000 de euro. 

La 6 ani distanță, Teodora face ceea ce iubește cel mai mult: muzică. Departe de țară însă, acolo unde visa să studieze încă de când s-a înscris la Vocea României. 

“Momentul în care mi s-a strigat numele ca fiind următoarea Vocea României a fost și o să rămână unul dintre cele mai frumoase și speciale momente din viața mea. (…) A fost o experiență inedită, într-adevăr, și, da, mi-a deschis multe uși în ceea ce privește piața românească. Din păcate, nu am avut cum să mă ajut de ele, eu având în gând clar că vreau să mă mut la Londra. Nu e o decizie pe care o regret, ci, dimpotrivă, sunt foarte fericită că am ales să plec și să o iau de la capăt, cu și mai multă muncă, care sigur o să merite”, declara tânăra în urmă cu un an pentru Un site de muzică

Teodora locuiește în prezent la Londra, acolo unde studiază music-hall în cadrul London Collge of Creative Media. Pe lângă faptul că are o voce spectaculoasă, tânăra în vârstă de 23 de ani își compune singură piesele.
 

Teodora și-a ales și un nume de scenă, iar pe rețelele de socializare este cunoscută ca Tea Spike. Tânăra a lansat mai multe melodii care pot fi ascultate pe canalul ei de Youtube sau pe cele mai cunoscute aplicații de streaming muzical. Cel mai nou single al artistei se numește „Time”.

Pe lângă numele de scenă, Teodora și-a schimbat radical și look-ul. Câștigătoarea sezonului 6 de la Vocea României  poate fi cu greu recunoscută în imaginile de pe rețelele de socializare. Tea și-a tuns părul, s-a vopsit blondă și și-a făcut numeroase tatuaje. 

Ce a făcut Teodora Buciu cu premiul câștigat la Vocea României

Teodora are și spirit de antreprenor. Tânăra a povestit că banii pe care i-a câștigat la Vocea României i-a investit în acțiuni și proprietăți. “Tata m-a ajutat și m-a învățat să fiu smart când vine vorba de investiții, iar acum au ajuns să fie o sursă stabilă de venit”, a declarat câștigătoarea de la Vocea României 2016, potrivit sursei menționate mai sus. 

Fotografii: Instagram Tea Spike/ Vocea Romaniei

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni