Timisoara a demonstrat ca doar vocea conteaza! Preselectiile continua la Iasi

Timisoara a demonstrat ca doar vocea conteaza! Preselectiile continua la Iasi

Ieri, caravana Vocea Romaniei s-a oprit in Timisoara! Inca de la primele ore ale diminetii, pretendentii la trofeu au asteptat nerabdatori si emotionati sa demonstreze ca vocea lor este cea care poate intoarce toate scaunele antrenorilor.

Si-au incalzit vocile in sala de asteptare, pe holuri si le-au cerut sfaturi celor doua foste concurente care le-au facut o surpriza si au venit sa ii sustina: Alexandra Mitroi si Cristina Balan.

„Retraiesc emotiile impreuna cu noii concurenti, ii sustin pe fiecare in parte. Sper sa reprezinte mai multi Timisoara anul acesta, sa aratam inca o data ca doar Banatu-i fruncea! Consider ca vocea este un dar si le recomand tuturor sa vina cu incredere, talent si sinceritate la preselectiile Vocea Romaniei. Bafta multa!”, a spus Alexandra Mitroi, fosta concurenta Vocea Romaniei.

Cristina Balan, castigatoarea trofeului Vocea Romaniei, a venit la preselectiile din Timisoara sa ii incurajeze pe toti cei care vor sa-si indeplineasca visul de a canta pe scena unde doar vocea conteaza. „Acum ma simt relaxata! Imi amintesc cum eram anul trecut la preselectii, cand ii vedeam pe fostii concurenti printre noi, ma gandeam ce relaxati sunt, iar acum sunt si eu in postura asta. Ii sfatuiesc pe toti sa isi foloseasca emotiile in scop constructiv, pentru ca ele nu o sa dispara pe parcursul show-ului, sa le foloseasca in cantare. Si le mai recomand sa isi aleaga antrenorul conform cu stilul lor, nu in functie de popularitate, sa se potriveasca cu ce simt ei!”.

Preselectiile Vocea Romaniei continua duminica viitoare la Iasi, hotel Unirea, incepand cu ora 09:00, unde echipa PRO TV ii asteapta pe tinerii si adultii care vor sa intoarca scaunele antrenorilor.

Arata-le tuturor ca vocea este cel mai important atu al tau, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la preselectii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor in cel de-al saselea sezon Vocea Romaniei!

Arata-le tuturor ca vocea este cel mai important atu al tau, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la auditii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor in primul sezon Vocea Romaniei Junior!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni