• PRO TV
  • Tobi Ibitoye, fost concurent „VOCEA ROMÂNIEI” și soția lui au devenit părinți pentru a doua oară

Tobi Ibitoye, fost concurent „VOCEA ROMÂNIEI” și soția lui au devenit părinți pentru a doua oară

Tobi Ibitoye, fost concurent „VOCEA ROMÂNIEI” și soția lui au devenit părinți pentru a doua oară

Bucurie mare în familia lui Tobi Ibitoye, nigerianul care a cucerit inimile românilor la „Vocea României”, în 2015, și a soției lui, Antonia. Ea a născut ieri o fetiță perfect sănătoasă de 4,2 kilograme. 

Fiica celor doi, pe nume Aria Asèdá, a venit pe lume miercuri, 5 ianuarie 2022. „A fost o sarcină ușoară și fără probleme. Asta mi-a permis să fiu la fel de activă ca înainte și să mă pot ocupa și de Arin, fetița cea mare, iar timpul a trecut uimitor de repede. Bebelușa Aria a crescut foarte repede și a fost mereu mai mare decât media și, de asemenea, foarte activă , mai ales atunci când auzea vocea surioarei sau când citeam povești înainte de somn”, a spus Antonia. 

Încântați de venirea pe lume a Ariei nu sunt doar părinții, ci și surioara acesteia, Arin, în vârstă de 3 ani. Conexiunea dintre cele două surori este deja puternică, după cum a povestit Antonia. Ea a precizat că micuța Aria devenea agitată, încă din burtică, atunci când auzea vocea surioarei ei Arin. 

Armonia din familia lui Tobi

Viața lui Tobi este despre armonie, iar acest lucru se vede în tot: de la familie până la muzica pe care o scrie. Lucrurile decurg natural de la început până la sfârșit pentru el și obișnuiește să privească totul cu calm.

Când vine vorba despre apariția Ariei pe lume, Tobi a reușit, și de această dată, să găsească echilibrul de care avea nevoie pentru a se pregăti să devină din nou tată. 

Am luat lucrurile pe rând, pas cu pas. Au fost pregătiri normale. Am luat haine, scaun pentru mașină, am renovat și reorganizat în casă, dar, în rest, lucrurile au venit de la sine”, a precizat Tobi. 

Citește și: Un duet inedit, cu un rezultat minunat. Andra și Toby Ibitoye au oferit un spectcol adevărat cu o melodiei a Mariei Tănase

Pe de altă parte, Tobi știe că relația cu Aria o să fie diferită, pentru că Aria și Arin sunt diferite, iar acest lucru s-a văzut încă din timpul sarcinii.

Experiența va fi cu siguranță diferită. A fost diferită încă din timpul sarcinii, mai ales pentru Antonia. Aria este foarte calmă, mult mai calmă decât Arin. Cred că are de-a face și cu faptul că noi am fost mai calmi, într-un punct foarte bun al relației. Acum totul este mai liniștit și cred că tocmai această liniște s-a transmis și la ea”, a spus Tobi. 

Adevărata relație cu Aria se va concretiza abia atunci când micuța va începe să vorbească, cel puțin asta crede artistul, după experiența cu Arin. Tobi a mai precizat că este convins că famila va fi foarte echilibrată în formulă de patru. 

Din experiența cu Arin, am descoperit că o relație adevărată cu copilul o să am când începe să vorbească, când ne formăm un atașament. Cu mama există această conexiune foarte puternică încă de la început, pentru că este natural. O să ne descurcăm cu doi copii: când soția mea va avea grijă de Aria, eu voi sta cu Arin. Ne împărțim responsabilitățile. Deja eu cu Arin avem o relație foarte bună, foarte sănătoasă”, a spus Tobi. 

O poveste de dragoste începută dintr-o glumă

Povestea de dragoste dintre Tobi și Antonia a început dintr-o glumă făcută de o persoană necunoscută celor doi. Mulți chiar ar putea spune că la mijloc este, de fapt, mâna destinului. 

Tobi se afla cu grupul său de prieteni într-un club din București. Antonia, la rândul ei, se afla cu grupul ei de prieteni în același club. La un moment dat, un bărbat pe care niciunul nu-l cunoștea i-a luat mâna lui Tobi și i-a pus-o în mâna Antoniei. După acel moment, Tobi și Antonia nu l-au mai văzut niciodată pe acel bărbat. 

Stânjenit, Tobi și-a cerut scuze în fața Antoniei, iar la insistențele prietenilor lui chiar a găsit curajul necesar să îi ceară un contact. 

Fiind în perioada în care Tobi participa la „Vocea României”, acesta a profitat de ocazie și a invitat-o pe Antonia să-i fie alături acolo. Au urmat întâlniri, conversații și plimbări lungi. O dragoste sinceră și o familie completă. 
Tobi Ibitoye este în prezent artist al caselor de discuri Roton și Hahaha Production

Vezi şi:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni