Tomi Weissbuch si prestatiile sale de pana acum, de la "Vocea Romaniei"

Tomi Weissbuch si prestatiile sale de pana acum, de la "Vocea Romaniei"

Tomi Weissbuch a reusit sa ajunga in finala "Vocea Romaniei", impresionand publicul cu momentele prezentate pe scena, pana acum. Acelasi public l-a votat si astfel Tomi intra in batalia pentru marele premiu.

Tomi continua in "Vocea Romaniei" alaturi de Marius Moga, antrenorul sau. Moga este cel care a gasit puncte comune in stilurile fiecaruia si care l-a pregatit pe Tomi pentru a putea fi mereu in ascensiune, in show.  Cu incredere in calitatile vocale ale concurentului sau, Moga l-a salvat pe Tomi, in etapa duelurilor, iar publicul l-a votat drept unul dintre preferatii in castigarea trofeului.

"Wow...inca nu imi vine sa cred ca sunt in semifinala...este un sentiment inexplicabil! Emotii vor fi, dar sper sa fie constructive", zicea Tomi, inainte sa stie ca va ajunge in finala de la "Vocea Romaniei".

Tomi Weissbuch este incantat acum de aceasta experienta unica si declara: “Faptul ca am ajuns in finala Vocea Romaniei este un vis. Nu pot sa ii spun altfel. Dupa ce s-a intors exact cine voiam eu, Marius Moga, am zis ca nu mai conteaza evolutia mea in concurs, am ajuns unde mi-am dorit. Cu fiecare etapa m-am gandit ca am ajuns mult mai departe decat unde mi-am propus initial si mi se pare extraordinar! Ma bucur ca am reusit pana acum sa fac show-uri foarte bune si ca publicul a avut incredere in mine. Promit ca in finala o sa fie cea mai buna prestatie a mea din acest concurs!”.



Vocea Romaniei - sezonul 5: Tomi Madalina Rusu - You're The One That I Want pe vocearomaniei.protv.ro




Vocea Romaniei - Semifinala 2015: Tomi Weissbuch - Preocupat Cu Gura Ta pe vocearomaniei.protv.ro


Vineri, de la 20:30, marea finala Vocea Romaniei va aduce momente formidabile create de cei patru concurenti, invitati surpriza, coregrafii senzationale si un spectacol memorabil.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni