• PRO TV
  • Traieste intr-o casa de 3.5 milioane de dolari, dar cerseste in fiecare zi pe strada! Afla povestea unei legende a comediei:

Traieste intr-o casa de 3.5 milioane de dolari, dar cerseste in fiecare zi pe strada! Afla povestea unei legende a comediei:

Traieste intr-o <span style="color:#f00;">casa de 3.5 milioane de dolari</span>, dar cerseste in fiecare zi pe strada! Afla povestea unei legende a comediei:

Unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti comedieni din America iese in fiecare zi pe strada si le cere soferilor opriti la semafor niste maruntis.

Face asta de aproape 17 ani deja, 7 zile din 7. Cu ajutorul unui cadru de mers, trece pe la toate masinile si cateodata le ofera oamenilor cate un ziar, care de altfel e gratis, in schimbul catorva monede sau a unui dolar.

Cei mai multi nu il considera decat un alt cersetor batran, dar altii – mai putini – il recunosc cu uimire – este profesorul Irwin Corey, unul din cei mai celebri si mai indragiti actori de comedie in SUA si care acum are 97 de ani.

Dupa o cariera inceputa in 1943 pe Broadway si intinsa pe opt decenii, profesorul Corey, care s-a autointitulat in tinerete “Autoritatea Suprema a Lumii”, acum iese la cersit.

Nu ii plangeti de mila, insa: profesorul traieste intr-o casa super-confortabila si luxoasa, care valoreaza 3.5 milioane de dolari. In aceasta casa se intoarce in fiecare dupa-masa si isi goleste buzunarele de maruntisul strans – cam 100$ in fiecare zi, desi a avut si zile cu 250$, scrie nytimes.com.



Profesorul iese la cersit in fiecare zi cu un scop nobil – doneaza toti banii astfel castigati fundatiilor care trimit medicamente pentru copiii din Cuba. Cat despre oamenii de la care primeste banii, Corey nu le spune pentru ce ii trebuie: “Nu le spun ce fac cu banii, si nici nu cred ca-i intereseaza”.

“Vreau sa ajut oamenii, si in plus, nu-mi place sa stau singur in casa”, spune el. Impresarul lui, care e alaturi de el de 50 de ani, Irvin Arthur, spune ca profesorul are suficienti bani pentru a nu fi nevoit sa cerseasca niciodata. “Nu cerseste pentru bani. Pentru el, e o extensie a comediei”.

“Noua ni se pare o nebunie ce face. Dar daca el e fericit asa, de ce sa nu-l lasam in pace?” spune si un vecin de-al profesorului, care il vede in fiecare zi cum cerseste printre masini.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni