Transformarea prin care a trecut Loredana Ciobotaru, fosta concurenta de la Vocea Romaniei. Cum arata acum artista 

02 Martie 2017, 05:21


	Transformarea prin care a trecut Loredana Ciobotaru, fosta concurenta de la Vocea Romaniei. Cum arata acum artista 

Dupa participarea la "Vocea Romaniei", Loredana Ciobotaru a reusit sa isi contruiasca o cariera in industria muzicala. Cunoscuta publicului larg si sub numele de Lori, tanara artista se bucura de o ascensiune in showbizul autohton dupa ce a marcat o colaborare cu Inna, Antonia si Alexandra Stan.

Intre 2010-2014, Lori a facut parte din trupa Life on Mars cu care a incheiat colaborarea la inceputul lui 2014. Participarea la "Vocea Romaniei" a ajutat-o extrem de mult pe Lori. 

Artista a declarat ca sansa de a face parte din competitia vocilor a ajutat-o foarte mult. "De la <<Vocea Romaniei>> am ajuns la aceeasi casa de productie cu Inna, Global Records (..). Si faptul ca acum dau acest interviu inseamna foarte mult. <<Vocea Romaniei>> te propulseaza, te lanseaza si e cea mai frumoasa si puternica recunoastere pentru un artist", a declarat concurenta supranumita si "febletea lui Smiley" pe durata participarii in cadrul show-ului Vocea Romaniei.

Artista a lansat un nou single alaturi de Inna, Antonia si Alexandra Stan. Primul piesa a celor 4 fete "Call the Police" este si prima melodie a proiectului GGirls.


Inna, Antonia si Lori Ciubotaru pregatesc un nou proiect, "MilkandHoney", iar pe internet au parut primele imagini de la filmari!ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies