• Emisiuni
  • Vocea României
  • Tudor Chirilă, despre schimbările de la Vocea României: „Chestia asta este foarte ingrată”

Tudor Chirilă, despre schimbările de la Vocea României: „Chestia asta este foarte ingrată”

Tudor Chirilă, despre schimbările de la Vocea României: „Chestia asta este foarte ingrată”

Bătălia celor mai bune voci continuă, diseară, de la 20:30! Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans își conturează echipele cu cei mai buni concurenți care performează pe scenă, iar adevărata luptă se dă atunci când mai multe scaune se întorc pentru același moment. „O să folosesc ceva ce n-am mai folosit până acum pentru că te vreau foarte tare: mi-ar plăcea foarte mult să-ți scriu o piesă”, îi va spune Irina unui concurent care i-a făcut pe toți antrenorii să apese butonul.

 

Totuși, noua regulă din acest sezon nu le conferă locul garantat concurenților în etapa confruntărilor, iar Tudor Chirilă va aminti acest lucru diseară, atunci când îi va spune unuia dintre ei de ce nu s-a întors: „Nu știu dacă tu știi care sunt regulile concursului anul acesta. Până acum, în toate sezoanele, aveam posibilitatea să luăm 14 concurenți în fiecare echipă. În momentul în care 14 concurenți compuneau o echipă, tu, ca antrenor, nu mai puteai să iei concurenți. Anul acesta, echipele au tot 14 concurenți, dar noi putem lua mai mulți și, atunci, la finalul etapei pe nevăzute, va trebui ca diferența de concurenți să plece acasă, la o decizie a antrenorului. Acum, chestia asta este foarte ingrată pentru antrenori și, probabil, că în mintea mea a fost și treaba asta”.

Cei care urcă pe scena Vocea României vin cu foarte multe emoții și cu dorința de a transmite, prin muzică, sentimentele lor către public. „Am venit din Indonezia în Europa, să răspândesc iubire cu muzica mea”, va spune un concurent care va face scena să vibreze și-l va determina pe Pavel Bartoș să spună: „Poate cel mai aplaudat concurent de până acum, la Vocea României.”

Nu ratați diseară, de la 20:30, o nouă ediție spectaculoasă Vocea României. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni