• Emisiuni
  • Vocea României
  • Tudor Chirilă, diseară, la Vocea României: A venit momentul ăla în care Irina Rimes are o pledoarie pentru mine

Tudor Chirilă, diseară, la Vocea României: A venit momentul ăla în care Irina Rimes are o pledoarie pentru mine

Tudor Chirilă, diseară, la Vocea României: A venit momentul ăla în care Irina Rimes are o pledoarie pentru mine

Diseară, de la 20:30, antrenorii Vocea României sunt gata să transforme viitorul unor oameni printr-o apăsare de buton! Cine va urca pe scenă, câte scaune se vor întoarce, ce lupte se vor da și ce strategii vor folosi antrenorii să câștige vocile dorite în echipele lor, aflăm în doar câteva ore.

„Mi-ar plăcea să nu intervin, mi-ar plăcea să văd „o bătaie” între fete”, va spune Smiley după ce Irina se va întoarce la unul dintre concurenți alături de el și Theo. Cele două antrenoare vor urca pe scenă unde se vor duela în versuri pentru a-l convinge pe concurent să aleagă. „Nu te lăsa amăgit de felul frumos în care au cântat aceste fete. Gândește-te la antrenorul potrivit pentru tine”, va spune Tudor Chirilă.

O altă „bătălie” va fi între Tudor Chirilă și Denis The Motans. Cei doi se vor întoarce pentru una dintre concurente, iar antrenorii care nu au apăsat butonul, vor încerca să-i susțină. Sper surprinderea lui Denis, Irina va spune: „După ce am ascultat discursurile simt, și sper, că te vei duce la Tudor. Să nu o iei în nume de rău, Denis”. Răspunsul lui Tudor nu va întârzia să apară: „A venit momentul ăla în care Irina Rimes are o pledoarie pentru mine. Mă gândesc.. undeva greșesc?!”. 

Un alt concurent, care va întoarce toate scaunele, o va face pe Irina Rimes să acțiuneze imediat și le va lua șansa lui Smiley și Theo de a se lupta pentru el. „Motivul pentru care m-a blocat Irina este pentru că am câștigat Vocea României cu o voce care sună ca a ta. Momentul tău a fost spectaculos, mi-aș fi dorit să te am în echipă și să lucrez cu tine, dar, din păcate, sunt blocat”, va spune Smiley.

Pentru cine va face Tudor Chirilă versuri pe loc, alături de ce concurent vor cânta Irina și Denis, dar și care vor fi cele mai bune momente de pe scenă, aflăm diseară, de la 20:30, la Vocea României. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Vezi și: Cosmin Seleși va prezenta show-ul Batem Palma? Ce spune despre format

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni