• Emisiuni
  • Vocea României
  • Tudor Chirila stie deja cine va fi "Vocea Romaniei" anul acesta. Antrenorul este hotarat sa faca rockada si sa castige

Tudor Chirila stie deja cine va fi "Vocea Romaniei" anul acesta. Antrenorul este hotarat sa faca rockada si sa castige

Tudor Chirila stie deja cine va fi "Vocea Romaniei" anul acesta. Antrenorul este hotarat sa faca rockada si sa castige

Pentru a patra oara, Loredana, Marius Moga, Smiley si Pavel Bartos vor porni in cautarea celei mai spectaculoase voci din tara. “Vocea Romaniei”, emisiunea care a atins recorduri de audienta in editiile precedente, le va aduce din nou in fata telespectatorilor pe cele patru vedete, care au descoperit si au pus in valoare unele dintre cele mai bune voci ale Romaniei.

Pentru Tudor Chirila, prezenta la Vocea Romaniei este o premiera. Cu o personalitate puternica si un spirit artistic dezvoltat, Chirila cauta sa aduca in echipa sa acele voci cu care sa poata construi momente speciale in acest concurs. 

Cea mai mare provocare pentru el la Vocea Romaniei, dupa cum declara, este sa ia decizii intr-un timp foarte scurt, lucru care l-a pus mereu in dificultate. 

De altfel, Chirila vrea cu orice pret ca "Vocea Romaniei" de anul acesta sa fie una rock si este setat sa isi construiasca o echipa puternica, asa ca se concentreaza foarte tare cand asculta vocile concurentilor. Asocierea vocilor cu infatisarea este un lucru foarte greu, insa, se bazeaza foarte mult pe ceea ce simte atunci cand asculta o piesa.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni