• Emisiuni
  • Vocea României
  • Tudor recunoaște de ce nu se întoarce la anumite voci foarte bune! Mâine, de la 20:30, la Vocea României!

Tudor recunoaște de ce nu se întoarce la anumite voci foarte bune! Mâine, de la 20:30, la Vocea României!

Tudor recunoaște de ce nu se întoarce la anumite voci foarte bune! Mâine, de la 20:30, la Vocea României!

Concurenții fac alegeri din ce în ce mai curajoase la Vocea României, iar antrenorii își doresc cu ardoare să le descopere potențialul vocal și să-i ajute și pe ei să se descopere.

Vinerea aceasta, în cea de-a șasea rundă de audiții pe nevăzute, fermecate de vocea extraordinară a unei concurente, Andra și Irina vor merge pe scenă alături de ea și îi vor oferi încălțările lor. Cele două rămân desculțe în fața fetei și în fața talentului ei uriaș. Cum își va ține aceasta echilibrul pe tocuri atât de înalte, dar și care va fi reacția celorlalți doi antrenori, vedem mâine, de la 20:30.

Un concurent care reprezintă un exemplu de voință reușește să-i cucerească pe Tudor, Irina, Andra și Smiley, dar și pe cei din public, nu doar cu vocea lui, ci și cu ambiția și bucuria de care dă dovadă, în ciuda problemelor de sănătate pe care le are. ”Ai cântat cu patos, mi-a plăcut flow-ul tău. E important ca un artist să transmită ceva atunci când cântă. Faptul că ne-ai făcut să ne ridicăm de pe scaune, oamenii din sală să se ridice, să aplaude, să cânte cu tine… Ești artist!”, a spus Andra impresionată. 

În momentul în care un concurent recunoaște că ar fi ales același antrenor, chiar dacă s-ar fi întors toți patru, Tudor spune cu zâmbetul pe buze și extrem de mulțumit de decizia lui de a nu-și întoarce scaunul: ”Știu și când să nu mă întorc. Am un talent să mă menajez extraordinar. Nu mă întorc când simt că cineva nu vrea sub nicio formă să meargă la mine. Și Smiley a învățat asta în ultimii cinci ani. Avem o vârstă, ne menajăm, nu se mai poate așa. Măi, corpul meu are o energie finită și G-ul pe care-l bagă scaunul când mă întorc mă epuizează. Știi ce înseamnă finită? Că n-o mai pot recupera mâine dimineață. Așa spune Donald Trump.”.

Vineri, de la 20:30, la Vocea României, antrenorii vor continua să lupte pentru vocile care îi inspiră și să se blocheze, apelând la strategii care vor stârni reacții pline de entuziasm în rândul publicului.

Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni