• PRO TV
  • Valentin Dinu, dovada ca nu a uitat de unde a plecat. Cum s-a fotografiat cantaretul

Valentin Dinu, dovada ca nu a uitat de unde a plecat. Cum s-a fotografiat cantaretul

Valentin Dinu, dovada ca nu a uitat de unde a plecat. Cum s-a fotografiat cantaretul

Din baiatul modest care lucra intr-o spalatorie auto din Ploiesti, Valentin Dinu a ajuns sa aiba concerte si spectacole in toata tara.

Valentin Dinu a fost descoperit in primul sezon al emisiunii “Romanii au talent” de la ProTV. 

Inainte de a veni la preselectii, Valentin, care s-a nascut pe 17 martie 1989 in Ploiesti, intr-o familie de muzicieni cu 5  copii, lucra intr-o spalatorie din Ploiesti pentru a-si intretine familia. Pe atunci, gandul de a urca pe scena era doar un vis. 
 

Cand insa o tara intreaga l-a ascultat cantand, viata lui s-a schimbat! Incurajat de reactia juriului si a publicului, a renuntat la jobul lui si s-a apucat serios de cantat. 

Andra a fost cucerita de vocea lui Valentin Dinu de la primele note pe care le-a auzit si a recunoscut in repetate randuri ca ploiesteanul cu glas de cristal a fost preferatul ei din competitie.

 

"Sa nu uiti niciodata de unde ai plecat", a scris cantaretul pe pagina sa de Facebook zilele trecute, semn ca isi mai aduce aminte de vremurile cand trebuia sa spele masini pentru a-si castiga existenta.




Fostul concurent de la "Romanii au talent" si-a uimit  de curand fanii cu o schimbare de look, care il prinde foarte bine. Pe plan profesional, tanarului cantaret ii merge foarte bine, iar in perioada urmatoare pregateste lansarea primei sale piese solo.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni