• Emisiuni
  • Vocea României
  • Valentin Dinu, transformare completa. Concurentul preferat al Andrei s-a casatorit. Uite cum arata el acum, alaturi de noua lui sotie

Valentin Dinu, transformare completa. Concurentul preferat al Andrei s-a casatorit. Uite cum arata el acum, alaturi de noua lui sotie

Valentin Dinu, transformare completa. Concurentul preferat al Andrei s-a casatorit. Uite cum arata el acum, alaturi de noua lui sotie

Valentin Dinu si vocea lui magica au cucerit publicul inca de la preselectiile primului sezon al show-ului "Romanii au talent", astfel ca ploiesteanul a devenit rapid si preferatul juratei.

Dupa ce a ajuns in finala "Romanii au talent" si a fost invitat special pe scena de la "Vocea Romaniei", viata lui Valentin Dinu a devenit din ce in ce mai tumultuoasa.

La fel de repede cum a cunoscut succesul, Valentin a cunoscut si necazurile. S-a despartit de sotia sa, iar relatia cu tatal sau a inceput sa se strice din ce in ce mai mult.



Totul a aparut, spune tatal sau, din cauza celui care l-a ajutat cel mai mult pe Valentin, barbatul care a si mers alaturi de el la preselectiile "Romanii au talent". Adrian, tatal artistului, a ajuns sa il urasca pe acest barbat si chiar a lasat un mesaj infiorator pe pagina sa de Facebook, in care spunea ca se sinucide.

Adrian Dinu, tatal lui Valentin, sustine ca orice a facut a fost pentru fiul sau: "Eu am facut tot ca el sa ajunga celebru" .

"Am ramas socat, eu nu am venit sa il vorbesc pe tata urat, ci sa ii multumesc ca mi-a dat viata, daca el considera ca nu am facut bine ce am facut, este problema lui. Acest baiat m-a ajutat foarte mult, el m-a dus la preselectiile 'Romanii au talent', el mi-a dat bani, mi-a dat cu ce sa ma imbrac. (...) Tata si-a dorit sa fie impresarul meu, dar nu are cum si nici Cristi Bartoiu nu si-a dorit sa fie impresarul meu. De fiecare data cand am fost la mama, eu am lasat de toate pentru mama, tata si fratele meu mai mare. Am avut grija de familia mea", a fost reactia lui Valentin Dinu.

Pe de alta parte, nici in prima casnicie lui Valentin nu i-a mers mai bine. A divortat de sotia lui, care a luat in custodie baietelul pe care cei doi il au impreuna.

Soarele a iesit, insa, si pe strada lui dupa ce s-a indragostit nebuneste de Ana, pe care a si cerut-o de sotie. Cei doi s-au casatorit, iar Valentin este mai fericit ca niciodata.



"Traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Nu am niciun regret, cea mai mare implinire a mea o reprezinta fiul meu si sotia mea. Cu fosta sotie tin legatura, de multe ori iesim impreuna. Ea cu sotul, eu cu sotia, cat sa nu simta cel mic lipsa nimanui", a declarat cantaretul preferat de Andra.

Cat despre cariera muzicala, artistului ii merge intr-atat de bine cat sa fie multumit. "Castig suficient de bine din ceea ce fac, dar si daca nu as mai canta, as lua-o oricand de la capat", a afirmat Valentin.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni