• PRO TV
  • Vedetele din Romania, sexy la un eveniment monden. Cum s-au imbracat pentru lansarea Secret Garden, Band of Creators

Vedetele din Romania, sexy la un eveniment monden. Cum s-au imbracat pentru lansarea Secret Garden, Band of Creators

Vedetele din Romania, sexy la un eveniment monden. Cum s-au imbracat pentru lansarea Secret Garden, Band of Creators

Timp de cateva ore, sala hotelului Howard Johnson din Bucuresti a fost transformata de catre cei de la Band of Creators intr-o gradina interioara aflata chiar in inima orasului, o gradina secreta in care au fost prezentate creatiile a 7 tineri designeri romani.

Pe lista invitatilor s-a aflat si Elwira Petre, sotia lui Mihai Petre, care a impresionat cu o tinuta nude, completata perfect de sandalele gri si rujul rosu care a adaugat o pata de culoare look-ului sau.

La fel de apreciate au fost si tinutele Andreei Esca, Corinei Caragea, Doinitei Oancea, Amaliei Enache sau Albertinei Ionescu, care au avut serile trecute ocazia de a se plimba in voie printr-o gradina interioara "secreta" amplasata in inima Bucurestiului, admirand totodata cele mai noi tendinte in fashion, lansate de designeri romani extreme de talentati.

Band of Creators au pus la punct o Gradina Secreta care le-a oferit ocazia pasionatilor de moda, dar si starurilor autohtone, sa admire creatiile a 7 deisgneri romani talentati. 

Pe podiumul Gradinii Secrete au defiliat colectii de la Aer Wear, Beliv, Alina Morar, Ana-Maria Gal, Corina Vladescu, Crepe Black Collar si Florentina Giol.

Mai multe imagini aici

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni