• PRO TV
  • Vestea trista primita de Alexandra Stan. Cantareata trece prin cele mai grele momente din viata

Vestea trista primita de Alexandra Stan. Cantareata trece prin cele mai grele momente din viata

Vestea trista primita de Alexandra Stan. Cantareata trece prin cele mai grele momente din viata

Alexandra Stan a trait o adevarata drama in momentul in care impresarul si iubitul ei, Marcel Prodan, a maltratat-o fizic, in plina strada, in urma cu an.

De atunci si pana in prezent, frumoasa cantareata s-a maturizat si a incercat sa isi resusciteze cariera muzicala.

Alexandra Stan a trecut cu bine peste scandalul mediatic in care a fost implicata si a revenit in forta pe scena muzicala, lansand o serie de piese care au cucerit atat publicul din Romania, cat si pe cel de peste hotare.

In prezent, noul impresar al Alexandrei Stan este o femeie. Aceasta este alaturi de cantareata la toate evenimentele si concertele la care participa si este cea care mediaza relatia dintre vedeta si presa.

Desi lucruri merg ca la carte in cariera Alexandrei Stan, in viata personala, apele incep din nou sa se agite. Conform cancan.ro, parintii cantaretei au decis sa divorteze, fapt ce o afecteaza profund pe cantareata. Actele de divort au fost depuse de parintii cantaretei la Judecatoria Constanta, scrie Ziarul Ring.  

Dupa ce a fost victima a violentei domestice, Alexandra Stan a decis sa ia atitudine si sa isi faca vocea auzita printr-o campanie de prevenire si combatere a violentei asupra femei, intitulata "Nu bate! Mai bine canta!".

"Eu am invatat ca este foarte important sa nu permitem abuzul de niciun fel, nici fizic, nici psihic, sa nu lasam pe nimeni sa profite de un moment in care suntem vulnerabili", a declarat cantareata in momentul lansarii campaniei. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni