VIDEO Irina Rimes și Tudor Chirilă, moment viral la Vocea Reuniunea

VIDEO Irina Rimes și Tudor Chirilă, moment viral la Vocea Reuniunea

O întâlnire specială, într-o zi specială ca cea de 1 Decembrie, a avut ca rezultat o ediție specială de Vocea României. Foștii și actualii antrenori ai show-ului au cântat împreună cu invitații lor, marii câștigători ai emisiunii. Unul dintre cele mai apreciate momente a fost oferit de Irina Rimes și Tudor Chirilă.

Vocea Reuniunea i-a adus pe antrenorii de la Voce cu artiștii pe care ei i-au cizelat și i-au lansat în muzică. Foștii câștigători ai show-ului de la PRO TV, printre care Bogdan Ioan, Dragoș Moldovan, Ana Munteanu, Julie Mayaya sau Ștefan Stan, dar și alți finaliști și semifinaliști ai emisiunii, au făcut spectacol cântând în duet cu antrenorii lor sau în trio-uri de excepție.

Și antrenorii, artiști consacrați și obișnuiți cu scena, au oferit momente unice cântând împreună. Unul dintre cele mai apreciate momente din seara de 1 Decembrie a fost cel în care Irina Rimes și Tudor Chirilă au făcut un duet de senzație. Cei doi au îmbinat piesele „Nu știi tu să fii bărbat” și „Nu am chef azi”, oferind publicului un dialog emoționant despre dragoste.

Superb la superlativ, cea mai frumoasă ediție dintotdeauna. Nu au mai avut parte românii niciodată, de 30 de ani încoace, de un show de televiziune mai spectaculos!!! BRAVO, PRO TV!”, a comentat o admiratoare.

Vă ador, dragii mei artiști! Sunteți minunați! A fost o seară de neuitat”, a scris altcineva, pe pagina de Facebook Vocea României.

Vocea Reuniunea a fost despre bucuria de a cânta împreună, după atâta timp în care am stat separați din cauza crizei medicale care a afectat întreg mapamondul. 

Alături de noi a fost Giusto, susținător de tradiție al emisiunii Vocea României, care a răcorit mereu atmosfera încinsă din timpul duelurilor. 



Dar, show-ul de Ziua Națională a României a fost și despre ajutor acordat unei cauze nobile, care i-a unit pe români în ultimii ani: Asociația „Dăruiește Viață” și campania Noi facem un spital.

După ce au ridicat din temelii un spital de oncologie și radioterapie pediatrică, primul de acest fel din România, reprezentanții asociației și-au propus să mai construiască unul. Primul Spital Național de Copii pentru Cancer, Boli Grave și Traumă din România se va face, tot în curtea Spitalului „Marie Curie” din București, și tot cu sprijinul românilor de rând și al companiilor.

Telespectatorii Vocea Reuniunea au putut susține cauza donând bani printr-o simplă apăsare de buton pe site-ul emisiunii. În urma mobilizării lor, nu mai puțin de 121.000 de lei vor ajunge la Asociația „Dăruiește Viață” pentru susținerea campaniei Noi facem un spital.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni