• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vizita surpriza primita de Alex Velea si Antonia. Cine o sa fie de fapt nasul de botez al micutului lor

Vizita surpriza primita de Alex Velea si Antonia. Cine o sa fie de fapt nasul de botez al micutului lor

Vizita surpriza primita de Alex Velea si Antonia. Cine o sa fie de fapt nasul de botez al micutului lor

Pe data de 27 ianuarie, peste cateva zile, baietelul lui Alex Velea si al Antoniei va implini o luna, o luna de fericire si de bucurie pentru parintii lui celebri.

Au existat o multime de speculatii in privinta numelui celui mic, mai apoi in privinta nasilor de botez, dar toate s-au lamurit rand pe rand. Cand Alex Velea si-a tatuat pe piept numele Dominic, toata lumea a inteles ca asa se va numi micutul, iar acum, cea mai recenta fotografie publicata de tatic pe pagina de Facebook face lumina si in privinta nasului.

Imaginea publicata il arata de Smiley in timp ce isi tine in brate viitorul finut si pe buna dreptate, ii sta bine. In urma cu cateva zile, Smiley marturisea ca nu ii este frica de rolul de nas pentru ca in urma cu ceva timp a mai botezat-o si pe micuta lui Pavel Bartos.

Smiley este extrem de iubitor cu finutul lui, Iar Alex a imortalizat momentul si a publicat imaginea pe Facebook, totul spre bucuria fanilor:"Special visit #nasul#Smiley", a scris cantaretul in descrierea imaginii.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni