Vocea 2022: Primul LIVE. Kam Cahayadi a făcut show pe scenă cu un moment inspirat de Michael Jackson

09 Decembrie 2022, 20:43

Autor: Diana Oprea

Kam Cahayadi are 35 de ani și vine din Indonezia. Înainte de participarea la Vocea României a fost artist stradal la Milano, în Italia. Prietenii și cei apropiați îi spun Eki.

În această seară, Kam a cucerit publicul și antrenorii cu o interpretare impecabilă a piesei „Black Or White”.

„Felicitări Kam. E foarte greu să cânți Michael Jackson, dar mai ales dansând. Felicitări Denis pentru piesă, Kam - pentru voce, pentru moment”, a spus Tudor. 

„Foarte bun moment pentru această primă ediție live. Vocea în seara aceasta a fost ireproșabilă”, i-a spus Irina Rimes. 

„Aș vrea să-l felicit pe Kam. Ești un bulgăre de energie, sper ca țara să te voteze și să te vedem mai des”, a comentat Smiley. 

„A fost ca un recital, de parca ai fi invitat la Vocea României”, a menționat Theo Rose. 

„Dragul meu, îți mulțumesc pentru încredere. Mulțumesc frumos pentru că ai acceptat această provocare. Sufletul meu e plin de mândrie”, a spus Denis, antrenorul lui. 


Kam are o poveste de viață emoționantă. Când avea 12 ani, tatăl său suferea de depresie, pentru că i-a decedat soția. Tânărul a început să cânte pe stradă, să spele mașini, ca să câștige bani pentru școală. A descoperit pasiunea pentru muzică și a visat mereu să meargă la o școală, unde să învețe canto. Din fericire, l-a ajutat biserica. Concurentul spune că a crescut în biserica, iar voluntarii de acolo l-au învățat să cânte. 

La audiții, Kam Cahayadi a întors toate scaunele și a ales să meargă în echipa Smiley&Theo. „Pentru că am pornit din stradă amândoi”, și-a argumentat el alegerea. Pe parcursul competiției, Kam a ajuns în echipa lui Denis, după ce a fost salvat în etapa knockout-urilor.

Este mândru pentru că a avut șansa să cânte la reuniunea G20, care a avut loc în Indonezia. „Vocea României mi-a schimbat complet viața”, spune Kan. 

Kam Cahayadi este căsătorit, iar în prezent locuiește în Italia.   


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies