• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea 2022: Primul LIVE. Kam Cahayadi a făcut show pe scenă cu un moment inspirat de Michael Jackson

Vocea 2022: Primul LIVE. Kam Cahayadi a făcut show pe scenă cu un moment inspirat de Michael Jackson

Kam Cahayadi are 35 de ani și vine din Indonezia. Înainte de participarea la Vocea României a fost artist stradal la Milano, în Italia. Prietenii și cei apropiați îi spun Eki.

În această seară, Kam a cucerit publicul și antrenorii cu o interpretare impecabilă a piesei „Black Or White”.

„Felicitări Kam. E foarte greu să cânți Michael Jackson, dar mai ales dansând. Felicitări Denis pentru piesă, Kam - pentru voce, pentru moment”
, a spus Tudor. 

„Foarte bun moment pentru această primă ediție live. Vocea în seara aceasta a fost ireproșabilă”, i-a spus Irina Rimes. 

„Aș vrea să-l felicit pe Kam. Ești un bulgăre de energie, sper ca țara să te voteze și să te vedem mai des”, a comentat Smiley. 

„A fost ca un recital, de parca ai fi invitat la Vocea României”, a menționat Theo Rose. 

„Dragul meu, îți mulțumesc pentru încredere. Mulțumesc frumos pentru că ai acceptat această provocare. Sufletul meu e plin de mândrie”, a spus Denis, antrenorul lui. 


Kam are o poveste de viață emoționantă. Când avea 12 ani, tatăl său suferea de depresie, pentru că i-a decedat soția. Tânărul a început să cânte pe stradă, să spele mașini, ca să câștige bani pentru școală. A descoperit pasiunea pentru muzică și a visat mereu să meargă la o școală, unde să învețe canto. Din fericire, l-a ajutat biserica. Concurentul spune că a crescut în biserica, iar voluntarii de acolo l-au învățat să cânte. 

La audiții, Kam Cahayadi a întors toate scaunele și a ales să meargă în echipa Smiley&Theo. „Pentru că am pornit din stradă amândoi”, și-a argumentat el alegerea. Pe parcursul competiției, Kam a ajuns în echipa lui Denis, după ce a fost salvat în etapa knockout-urilor.

Este mândru pentru că a avut șansa să cânte la reuniunea G20, care a avut loc în Indonezia. „Vocea României mi-a schimbat complet viața”, spune Kan. 

Kam Cahayadi este căsătorit, iar în prezent locuiește în Italia.   

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni