• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Vocea cutremuratoare care iti face instant pielea de gaina. Lucy Kay a pierdut la mustata premiul, dar ce a spus apoi a facut sala sa izbucneasca in ras

Vocea cutremuratoare care iti face instant pielea de gaina. Lucy Kay a pierdut la mustata premiul, dar ce a spus apoi a facut sala sa izbucneasca in ras

Vocea cutremuratoare care iti face instant pielea de gaina. Lucy Kay a pierdut la mustata premiul, dar ce a spus apoi a facut sala sa izbucneasca in ras

Lucy Kay a pierdut la mustata marele premiu de la "Britain's Got Talent", unde a ajuns in finala si a reusit sa ocupe un onorabil loc 2, dupa castigatori, trupa Collabro.

Cu o frumusete iesita din comun si o voce cutremuratoare care i-a dat fiori si lui Simon Cowell, cel mai dur dintre jurati, Lucy Kay a mizat in finala pe melodia "Nessun Dorma", piesa facuta celebra de regretatul Luciano Pavarotti si interpretata de obicei de voci masculine. Prestatia ei, insa,  s-a ridicat la nivelul asteptarilor. 

Lucy a fost atat de buna incat un britanic a pariat pe 1.000 de lire ca tanara cantareata va castiga marele premiu. Frumoasa bruneta si-a cerut scuze dupa anuntarea rezultatelor si a marturisit ca este fericita ca a avut sansa de a ajunge pana in finala show-ului: "A fost o experienta uimitoare, chiar daca nu am castigat. Iar baiatului care a pariat 1.000 de lire pe mine ii cer scuze ca nu am castigat".

A cucerit publicul inca din semifinale

Emotiile au fost cuvantul cheie in semifinala de la varianta britanica a show-ului "Romanii au talent", dar Lucy si-a gasit forta si puterea de a le depasi si interpretarea ei i-a asigurat un loc in marea finala.

Lucy a aratat minunat intr-o rochie de un mov inchis, iar stralucirea s-a vazut si in vocea ei. Ceea ce parea o seara normala de concurs, o semifinala fara niciun eveniment spectaculos, s-a transformat in numai cateva minute in una dintre cele mai memorabile seri de concurs.

Caravana "Vocea Romaniei" a inceput preselectiile pentru un nou sezon al competitiei de la ProTV. Doar vocea conteaza! Inscrie-te acum  

Imediat ce si-a inceput interpretarea Lucy a scapat de emotii, iar glasul sau a rasunat in intreaga sala. Emotiile s-au transmis imediat catre jurati si catre public, iar la final ropotele de aplauze nu se mai terminau.

Juratii s-au ridicat in picioare si au aplaudsat si ei, iar marturisirea lui Simon a fost una pe masura interpretarii: "Incredibil...Tu ai salvat show-ul din aceasta seara. Ai venit, ai stralucit precum un star, ai cantat ca un artist adevarat si sunt atat de fericit ca te-am gasit in acest show. Incredibil."

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni