Vocea – Jurnal de poveste. Dragoș Bucur: „Dumnezeu vorbește prin oamenii care ne călăuzesc prin viață”

18 Noiembrie 2022, 10:42

Vocea – Jurnal de poveste. Dragoș Bucur: „Dumnezeu vorbește prin oamenii care ne călăuzesc prin viață”
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, Dragos Bucur,

Care este vocea importantă din viața ta, care te-a marcat și îți vine acum în minte? – este întrebarea la care antrenorii și prezentatorul Vocea României au răspuns. Vedete PRO TV s-au alăturat provocării și au mărturisit, în exclusivitate, povești emoționante din viețile lor, în Vocea – Jurnal de poveste.

Dragoș Bucur, care prin vocea lui a dat viață unor roluri din producții cinematografice de succes, a oferit încredere celor care au pășit pe scena de la Românii au talent și a oferit speranță unor familii greu încercate, la Visuri la cheie, ne spune cine este, pentru el, vocea esențială din viața lui, care îl ghidează și îndrumă.

Dragoș a mărturisit că, pentru el, divinitatea, care vorbește prin oameni, este vocea cea mai importantă: „Dumnezeu vorbește prin întâlniri deosebite și prin oamenii care ne călăuzesc prin viață”, spune Dragoș Bucur.

Întreaga poveste a lui Dragoș Bucur, dar și cele care compun, filă cu filă, jurnalul de poveste, pot fi descoperite aici: Vocea – Jurnal de poveste.


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies