Vocea României, 15 septembrie 2023: Ana Udroiu a întors toate scaunele și a fost aplaudată în picioare de antrenori

15 Septembrie 2023, 22:44

Autor: Alina Popa

Ana Udroiu are 33 de ani și este din București. Tânăra este actriță și joacă alături de iubitul ei, Dan, în mai multe piese de teatru. 

Ana a venit la audițiile pe nevăzute alături de iubitul ei, cel care o susține necondiționat. Spune că a urmărit Vocea României încă de la primul sezon, însă până acum nu a avut curaj să vină. 

„Aștept de 11 sezoane și am decis că vreau să mă bucur de acest moment”, a spus Ana înainte de a urca pe scenă. 

Tânăra a interpretat „Mein Herr”, celebra piesă a Lizei Minnelli. Ana a reușit să întoarcă toate scaunele, iar antrenorii au aplaudat-o în picioare. 

Horia l-a blocat pe Tudor Chirilă, așa că Ana a trebuit să aleagă dintre cele trei scaune rămase. 

Horia Brenciu: „Îmi cer scuze că l-am blocat pe colegul meu Tudor, dar nu-mi pare rău. Vorba lui Smiley: „aia e, aia e”. Tare aș vrea să fii în echipa noastră. Într-o echipă în care nu vei găsi numai un antrenor, ci vei găsi niște prieteni. (...) Cred că prietenia este ceea ce lipsește industriei muzicale”. 

Tudor Chirilă:S-a vrut un discurs moțivațional, a ieșit un fâs!”.

Smiley:Ana, dă-mi voie să te salvez până la capăt. Ana o cheamă și pe fiica mea. E ușor să țin minte numele ăsta, pentru că e numele pe care eu l-am pus fiicei mele. Josephine a fost ales de Gina, eu am ales Ana ... și deocamdată ea așa îți spune. Eu m-am întors pentru că mi-a plăcut momentul tău, mi-aș dori foarte tare să am un concurent care să poate să livreze din toate punctele de vedete un moment așa cum tu l-ai livrat”.

La final, Ana Udroiu a ales să meargă mai departe cu Smiley. 

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus

Episodul 3 Vocea Româniai este disponibil în avans, pe VOYO!


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies