• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Mos Bartos" a sosit si la "Vocea Romaniei". Ce daruri le-a adus celor 4 antrenori si Nicoletei Luciu

"Mos Bartos" a sosit si la "Vocea Romaniei". Ce daruri le-a adus celor 4 antrenori si Nicoletei Luciu

"Mos Bartos" a sosit si la "Vocea Romaniei". Ce daruri le-a adus celor 4 antrenori si Nicoletei Luciu

Finala "Vocea Romaniei" a avut loc pe 26 decembrie, in a doua zi de Craciun, asa ca Pavel Bartos nu s-a putut abtine si s-a tinut de sotii... de sezon.

Astfel, simpaticul prezentator a jucat rolul lui Mos Craciun si le-a adus antrenorilor daruri. Insa nu unele banale, ca deh, nu se cade, ci unele cu talc.

Cine este marele castigator "Vocea Romaniei" 2012. Vezi clasamentul final

Primul pe lista lui "Mos Bartos" a fost Horia Brenciu, proaspat si mandru tatic de fetita, care a primit cadou o rochita, cu mesajul: "Who's Your Daddy" inscriptionat pe partea din fata si raspunsul "Brenciu Is Your Daddy", pe partea din spate.



Smiley a fost urmatorul vizat si, cum Bartos stie ca antrenorul este un tip plin de energie, mereu in cautare de adrenalina, a decis sa-i ofere in dar un kit de curse... de jucarie, ca sa nu infrunte vreun pericol inutil.



Mai departe, Marius Moga a avut parte de la Mosul de o trambulina, ca sa "aiba si ai lui habar cat de mult, cat de mult, cat de mult poate el sa sara". Mai mult, a facut si o demonstratie in direct, sa nu existe niciun dubiu.



Cat despre Loredana... "Mos Bartos" a auzit-o in ultimele doua luni strigand dupa "Apa", asa ca i-a oferit in dar peste 20 de litri de apa.



Nici Nicoleta Luciu nu putea fi ocolita de Pavel Bartos, care in genunchi i-a oferit o bucata de material, ca sa acopere spatele gol al brunetei.



Show-ul este acum integral pe Voyo.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni