Vocea Romaniei a rasunat in casele a peste 2.6 milioane de romani

Vocea Romaniei a rasunat in casele a peste 2.6 milioane de romani

Multe au fost, putine au ramas! Auditiile pe nevazute care au tinut telespectatorii cu sufletul la gura, care au creat intrigi si au dat nastere unor discutii aprinse se apropie de final. In editia de ieri, romanii au luat parte din nou la un show exploziv care a strans in minutul de maxima audienta, 22:20, peste 2.600.000 de telespectatori, aproape triplu fata de numarul persoanelor care au ales sa urmareasca in acelasi minut emisiunea de la postul de televiziune clasat pe locul 2. Pe toata durata de difuzare, emisiunea a fost urmarita in medie de aproximativ 2.000.000 de romani.

Editia Vocea Romaniei cu numarul cinci a intregistrat 14.1 puncte de rating si 32.1% share in intervalul de difuzare 20:30 – 22:46, pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Postul de televiziune de pe locul doi a reusit sa obtina 8.6 puncte de rating si 19.6% share. 

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 11.4 puncte de rating si 21.9%  share, pe cand urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 8.3 puncte de rating si 16% share. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 10.4  puncte de rating si 20% share, locul secund inregistrand 7.1 puncte de rating si 13.6% share. 

Voci surpinzatoare, dans, show!

Acestea sunt cuvintele care pot descrie cel mai bine editia de vineri seara Vocea Romaniei. Noi concurenti cu voci puternice, surprinzatoare, autentice sau emotionante au luat cu asalt scena pentru a demonstra ca merita un loc in echipele antrenorilor. Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila s-au luptat in replici savuroase pentru a aduce cele mai bune voci in echipele lor. 

Seara a fost deschisa de Andrei Balaceanu care a reusit sa intoarca toate cele patru scaune cu vocea sa de bariton si intrepretarea piesei Save the last dance for me. Cuprinsi de o energie pozitiva, antrenorii au apasat butonul unul dupa altul in cele mai creative moduri. Cuvintele de lauda au curs la adresa lui, iar in lupta pentru el Smiley a spus: “stiu ca blondul te atrage, stiu ce simti!”. Cu toate acestea, Andrei a ales sa mearga mai departe cu Smiley care a topait de bucurie. 

Alexandra Ionita ne-a cantat despre Hot Stuff si a convins-o pe Loredana sa ii ofere un loc in echipa ei: “imi pare bine ca am o voce asa frumoasa, puternica, metalica, cu atata energie si atat de tanara, proaspata si fericita atunci cand canta! Asta mi-ai aratat.”

Abordarea altfel a piesei Umbrella a Elizei Manda i-a cucerit pe Loredana si pe Marius Moga, chiar din spatele cortinei. Cand s-au intors scaunele si au dat cu ochii de cortina, Smiley provocat-o pe Eliza sa se descrie, in timp ce Moga si Tudor se pregateau sa faca marea dezvaluire. Dupa discursul Loredanei, Eliza a ales sa mearga mai departe cu Marius Moga care nu a scos nici macar un cuvant pentru a o convinge.

Ruben Ciungan a fost ales de Tudor Chirila pentru a merge in urmatoarea etapa alaturi de el. Vocea lui puternica a fost exact elementul care ii lipsea lui Tudor din echipa, iar piesa You are so beautiful a fost tot ce a trebuit. Varsta si look-ul sau au starnit o serie de replici delicioase si intoarceri de scaune cum nu s-au mai vazut pana acum la Vocea Romaniei.

Profesorul de muzica, Cosmin Dragomir, i-a facut pe antrenori sa se intrebe daca vocea lui apartine unei fete sau unui baiat. Piesa Hello i-a convins pe Moga si pe Smiley sa se intoarca in acelasi timp, facandu-l pe Cosmin sa exclame: Sunt la 120-70 de volti! Emotia a fost transmisa iar intriga intre antrenori a fost initiata de Tudor. Cosmin a ales sa isi spuna decizia printr-o piesa si l-a ales pe “funny guy” – Smiley.

Loredana a mai adaugat in echipa ei o voce care a convins-o dupa primele versuri ca isi are locul langa ea. Raluca Albu a umplut scena de energie cu piesa Crazy si a starnit comentarii intre antrenori inca din timpul interpretarii: “E rock, merge!”

Radu Mitrea a fost concurentul care a reusit sa ii intoarca pe Moga si Chirila in acelasi timp. Intrepretarea lui la piesa I see fire a dat startul celei mai sincere lupte din emisiunea de ieri seara. Tudor si-a exprimat dorinta de a-l avea pe Radu la el in echipa. Moga i-a adus cuvinte de laude si a reusit sa il convinga sa vina in echipa lui. 

Momentul lui a adus in scena si prima rastunare de situatie din emisiune cand un concurent s-a razgandit si a vrut sa mearga in alta echipa dupa ce a iesit din scena. Lui Tudor i s-a luminat fata si Moga a fost socat! Smiley a fost contrariat de decizie, insa Tudor a fost primul care s-a prins ca era vorba doar despre o gluma cu gemeni. 

La finalul celei de-a cincea editii Loredana are in echipa opt concurenti, Tudor are noua iar Smiley si Marius Moga sunt la egalitate cu cate 11 concurenti. 

Auditiile pe nevazute sunt disponibile in premiera si pe telefon. Romanii care descarca aplicatia „Fii Antrenor” din App Store sau Google Play pot trai experienta de antrenor si isi pot face echipa la Vocea Romaniei.  

Descopera in urmatoarele 2 editii de auditii pe nevazute cine sunt norocosii concurenti care vor completa echipele antrenorilor si vor merge in etapa duelurilor!

Vocea Romaniei – Doar Vocea conteaza! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni