A intors TOATE scaunele la "Vocea Romaniei". Concurenta cu foc in vene, o voce senzationala si replici taioase. CUM l-a refuzat pe Marius Moga

05 Noiembrie 2012, 21:02


	A intors TOATE scaunele la "Vocea Romaniei". Concurenta cu foc in vene, o voce senzationala si replici taioase. CUM l-a refuzat pe Marius Moga

Dalma este interpreta si a lucrat 2 ani cu Marius Moga, dar nu a mai vrut sa faca parte din echipa lui. "Nu ne potrivim la munca", si-a motivat ea alegerea.

Loredana si Smiley s-au intors primii, urmati de Horia Brenciu. La final, nici Moga nu s-a putut abtine si a apasat pe buton. Acesta din urma a marturisit ca nu a recunoscut-o pe Dalma Kovacs si a apreciat evolutia ei.

ASCULT-O AICI CANTAND PE DALMA KOVACS.

"Pe scurt, primele voastre intalniri nu s-au soldat cu nimic", a tinut Horia Brenciu sa-l intepe.

Concurenta pusese, insa, ochii si pe Smiley: "N-ai zis nimic", l-a certat ea.

"Eu o stiu pe Dalma. Am cantat si impreuna. Ma uitam foarte bine la ea si ma gandeam ce-i lipseste. Fizic are, voce nu mai vorbim, de schimbat te-ai schimbat foarte mult, dar iti lipseste o echipa in spate care sa te lanseze. Eu cred ca echipa mea poate face asta", i-a spus juratul.

Vezi show-ul ACUM pe Voyo.ro.

Totusi, surpriza sau nu, alegerea Dalmei a fost Horia Brenciu.

Dalma Kovacs a facut parte si din show-ul "Land of Jokes", de la ProTV. Ea a venit cu un sustinator special: un Golden Retreiver, care a insotit-o chiar si pe scena :)


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies