• Emisiuni
  • Vocea României
  • Mai, mai sa-i dea lacrimile lui Pavel Bartos, de suparare ca EA nu a mers mai departe la "Vocea Romaniei": "Mi-e ciuda rau"

Mai, mai sa-i dea lacrimile lui Pavel Bartos, de suparare ca EA nu a mers mai departe la "Vocea Romaniei": "Mi-e ciuda rau"

<span style="color:#f00;">Mai, mai sa-i dea lacrimile </span>lui Pavel Bartos, de suparare ca EA nu a mers mai departe la "Vocea Romaniei": "Mi-e ciuda rau"

"Vocea Romaniei" este in intregime pe Voyo.ro.

Alina Giurgiu are 35 de ani si si-a sacrificat marea pasiune pentru design.

La inceputul anilor 2000, a infiintat trupa Jais, alaturi de Sasi Vuscan, chitarist si compozitor. Era unul dintre cele mai interesante proiecte din Timisoara.

In plina glorie, el a decis sa emigreze in Canada, iar ea s-a casatorit in America. Anul trecut, au lansat DVD-ul aniversar "Jais - dupa zece ani". Alina s-a simtit debusolata la intoarcerea in tara, iar acum a decis sa-si caute norocul pe plan muzical la "Vocea Romaniei".

"Ai cantat frumos, e interesanta interpretarea. Dar asteptam ceva spectaculos", i-a reprosat Smiley Alinei. "Am auzit o trecere pe cap foarte interesanta", a mai spus Smiley. "Da, la inceput, mi-a placut si mie", a completat Marius Moga.

Poti vedea acest moment pe Voyo.ro. Show-ul "Vocea Romaniei" este INTEGRAL aici.



"A fost o surpriza placuta, intr-adevar", a adaugat Horia Brenciu. Totusi, drumul Alinei la "Vocea Romaniei" se opreste aici.

"Mi-e ciuda rau", a consolat-o Pavel Bartos la final.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni