• Emisiuni
  • Vocea României
  • Una din cele mai surprinzatoare aparitii de la "Vocea Romaniei". Smiley a avut o curiozitate: Se mai ascunde ceva sub rochie?

Una din cele mai surprinzatoare aparitii de la "Vocea Romaniei". Smiley a avut o curiozitate: Se mai ascunde ceva sub rochie?

Una din cele mai surprinzatoare aparitii de la "Vocea Romaniei". Smiley a avut o curiozitate: Se mai ascunde ceva sub rochie?

"Vocea Romaniei" este in intregime pe Voyo.ro.

Teodora Secui are 21 de ani si a mai cantat "peste tot in Constanta", dupa cum ea insasi a marturisit. La auditiile pe nevazute de la "Vocea Romaniei" a reusit s-o convinga doar pe Loredana sa se intoarca, insa a provocat dezbateri aprinse.

"Mi s-a parut ca esti usor nesigura", i-a reprosat Marius Moga. "Am avut emotii", a raspuns Teodora.

Smiley, in schimb, a avut o mare curiozitate: daca tanara mai avea sau nu ceva... pe sub rochita. Iar Teodora nu s-a sfiit sa ii arate ca purta niste pantaloni scurti si sexy.

Loredana l-a certat pe colegul ei din juriu, in timp ce Horia Brenciu i-a luat apararea: "Lasa omul, pentru prima data e si el putin extrovertit".

"Nu intelegeam daca e o bluzita sau e o fustita", s-a scuzat Smiley. "Nu, sunt picioarele foarte, foarte lungi", i-a explicat Loredana.

"Hai, ca ma strange papionul. Hai sa... Ia-o in brate", a fost reactia lui Marius Moga.



Incercand sa tina situatia sub control, Loredana l-a pus la punct si pe Brenciu: "Nu te mai uita asa la fata mea".

"Nu, nu. Eu ma bucur. Sincer, e prima data cand Smiley o intreaba pe fata ce elemente vestimentare are. Doamne, se anunta o toamna plina de dragoste. Bravo, Smiley, ma bucur pentru tine, in sfarsit", l-a tachinat Brenciu pe acesta.

Concurenta a iesit de pe scena pe versurile cantate de Smiley: "Dragostea e ca o raie, te mananca si-n calcaie".

"Stii care e diferenta?", l-a provocat apoi Moga pe Brenciu. "Trebuie sa apreciezi un pic efectul. El cere numere de telefon incontinuu si nu le primeste. Tu ai zis: > si imediat a ridicat rochita", au glumit Moga si Smiley.

Poti vedea acest moment pe Voyo.ro. Show-ul "Vocea Romaniei" este INTEGRAL aici.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni