• Emisiuni
  • Vocea României
  • Loredana: "Parca ti-ai fi sfasiat sufletul in fata noastra". Cine e concurentul de 16 ani pentru care antrenorii s-au certat de-a binelea:

Loredana: "Parca ti-ai fi sfasiat sufletul in fata noastra". Cine e concurentul de 16 ani pentru care antrenorii s-au certat de-a binelea:

Loredana: "Parca ti-ai fi sfasiat sufletul in fata noastra". Cine e concurentul de 16 ani pentru care <span style="color:#f00;">antrenorii s-au certat de-a binelea:</span>

Emisiunea este LIVE pe voyo.ro in fiecare marti, de la 20:15

Teodor Manciulea are 16 ani si a reusit sa ii dea pe spate pe antrenori cu interpretarea sa a piesei "How am I supposed to live without you".

"Tu cand ai cantat parca ai plans, parca ti-ai sfasiat sufletul in fata noastra si ti l-ai pus asa, bucatica cu bucatica pentru fiecare. Trebuie sa fii in echipa mea pentru ca imi place foarte mult cum canti", i-a spus Loredana.

"Esti ceva  ce ii lipseste industriei muzicale in Romania, ai o voce pe care eu o aud pe radio acum, stiu ca fiecare e cu concerte la Sala Polivalenta, experienta de-o viata, sunt de acord", a declarat Marius Moga.

Dupa ce s-au certat pe baiat minute bune, Brenciu s-a dus langa Teo, moment in care Loredana a izbucnit: "El vine langa toti, asta e o vrajeala. Ca sa ii influenteze karma"

Emisiunea este INTEGRAL pe Voyo.ro

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni