• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Veni, Vidi... Vizi". Dupa ce a parodiat piesele lui Moga, i-a cucerit pe TOTI la "Vocea Romaniei". Cand l-a auzit, Smiley a exclamat de 3 ori: "Oau"

"Veni, Vidi... Vizi". Dupa ce a parodiat piesele lui Moga, i-a cucerit pe TOTI la "Vocea Romaniei". Cand l-a auzit, Smiley a exclamat de 3 ori: "Oau"

"Veni, Vidi... Vizi". Dupa ce a parodiat piesele lui Moga, <span style="color:#f00;">i-a cucerit pe TOTI la "Vocea Romaniei".</span> Cand l-a auzit, Smiley a exclamat de 3 ori: "Oau"

Veni, Vidi... Vizi Imre a cucerit juriul si publicul la "Vocea Romaniei".

Al doilea concurent al serii care a reusit sa intoarca toate scaunele. Vizi l-a facut pe Horia Brenciu sa scoata din nou armele "neconventionale".

PE VIZI IL POTI ASCULTA AICI.

In momentul cand a spus ca e ungur, Horia i-a marturisit ca si una dintre bunicile lui era unguroaica. In plus, a incercat sa-l atraga si cu preferintele culinare, afirmand ca-i place gulasul.

"Vreau sa dau un loc de frunte minoritatii maghiare in echipa mea", a incercat sa-l convinga, la randul ei, Loredana.

"Ai o voce spectaculoasa, tu esti spectaculos. Imi place de tine, mi se pare ca esti un om cald", a fost remarca lui Smiley.

Moga a fost foarte deranjat de "momelile" lui Brenciu. "Daca e s-o luam asa, si bunica mea a mers toata viata la slujbele romano-catolice in ungureste si le-a invatat pe toate", a spus el.

"Eu sunt in general un om sincer, ma leg sentimental sincer de domnul Marius Moga. O sa va spun si de ce. Eu am o trupa acustica, i se spune Undercover Band si noi am parodiat niste piese ale lui Marius Moga", a explicat el, facandu-l pe Moga sa izbucneasca in ras.

Vezi show-ul ACUM pe Voyo.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni