• Emisiuni
  • Vocea României
  • Dupa un duet de senzatie, Diana Hetea a fost pe punctul de a parasi Vocea Romaniei. A fost salvata in ultimul moment

Dupa un duet de senzatie, Diana Hetea a fost pe punctul de a parasi Vocea Romaniei. A fost salvata in ultimul moment

Dupa un duet de senzatie, Diana Hetea a fost pe punctul de a parasi Vocea Romaniei. A fost salvata in ultimul moment

Diana  Hetea si Cristina Vasopol sunt doua concurente a caror voce iti ramane in minte inca din prima clipa in care le auzi cantand. Prima este posesoarea unei voci calde, in timp ce a doua imprerioneaza cu un timbru puternic, cu influente rock.

In etapa confruntarilor de la Vocea Romaniei, Loredana a decis ca Diana si Cristina "sa se dueleze" in ringul vocilor, antrenoarea considerand ca cele doua concurente pot pune in scena o reprezenatie incendiara. Cele doua concurente au fost provocate sa interpreteze piesa "Sisters Are Doing It For Themselves", compusa de catre David Allan Stewart si Annie Lennox.

Citeste si: Vezi aici momente VIDEO din prima editie Vocea Romaniei!

Desi ambele concurente au fost surprinse de alegerea muzicala a Loredanei, dat fiind faptul ca niciuna dintre ele nu auzise de aceasta piesa pana in acel moment, Diana si Cristina au dat totul si au reusit sa puna in scena un moment extraordinar. 

Loredana Groza a marturisit ca duetul dintre Diana si Cristina "este cel mai tare duet feminin de la Vocea Romaniei", iar artista nu a fost departe de adevar. Dupa incheierea reprezentatiei, cantareata a fost nevoita sa faca o alegerea, iar aceasta a fost Cristina Vasopol. 

Diana Hetea a fost pe punctul de a parasi competitia Vocea Romaniei, insa unul dintre antrenori a decis sa o salveze. In ultimul moment, Smiley a hotarat ca Diana sa devina membra a echipei sale si astfel drumul concurentei in competitia vocilor continua, urmand sa o vedem in LIVE-uri. 

"Am salvat-o pe Diana pentru ca mi se pare ca nu a avantajat-o aceasta piesa, dar eu cam stiu unde se situeaza ca si voce si cred ca va surprinde in live-uri!", a declarat Smiley dupa ce a decis ca Diana Hetea sa intre in #EchipaSmiley

 

 

  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni