• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cele mai frumoase momente din finala show-ului "Vocea Romaniei" si prima reactie a castigatoarei, Julie Mayaya. VIDEO

Cele mai frumoase momente din finala show-ului "Vocea Romaniei" si prima reactie a castigatoarei, Julie Mayaya. VIDEO

Cele mai frumoase momente din finala show-ului "Vocea Romaniei" si prima reactie a castigatoarei, Julie Mayaya. VIDEO

Miercuri seara, telespectatorii au decis: Julie Mayaya este "Vocea Romaniei".

Miercuri, 26 decembrie, in a doua zi de Craciun, in urma unui spectacol in care cele mai bune patru voci ramase in finala de la "Vocea Romaniei" s-au intrecut pe sine, telespectatorii au decis ca cea care merita trofeul si premiul in valoare de 100.000 de euro, precum si un contract cu Universal Music este Julie Mayaya. 

Antrenorul ei, Horia Brenciu, a urcat la finalul emisiunii pe scena in culmea fericirii si cu lacrimi mari de bucurie pe obraz. Acesta si-a felicitat eleva si i-a promis un drum muzical maret care, asa cum a spus el, abia de acum va incepe. "Multumesc Julie ca m-ai ales in urma cu 4 luni. Eu te voi alege anul viitor!", a spus antrenorul Horia Brenciu.

La randul ei, Julie Mayaya a fost coplesita de fericire si cu greu a realizat ce i s-a intamplat. "Ma simt minunat", a declarat Julie la doar cateva minute de la terminarea emisiunii. "Este o onoare pentru mine sa fiu "Vocea Romaniei. Aceasta este cea mai mare realizare a mea de pana acum!", a mai spus Julie.


Finala de la "Vocea Romaniei" a fost o editie extrem de asteptata de telespectatorii ProTV. Peste 2 milioane si jumatate de romani erau in fata micilor ecrane in minutul de aur de la 20.53, in timp ce pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, la 23.11, ProTV inregistra un varf de audienta de 18,5 puncte de rating si 37,1% cota de piata. De altfel, emisiunea "Vocea Romaniei" a obtinut pe tot parcursul difuzarii ei (20.30 – 00.43) o audienta medie de 13,1 puncte de rating si 27,3% cota de piata pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, in timp ce Antena 1 inregistra 9,9 puncte de rating si 20,5% cota de piata.

Clasamentul ramine neschimbat si la nivelul intregului public din mediul urban cu ProTV liber de audienta cu 11,8 puncte de rating si 24,4% cota de piata, iar Antena 1 pe locul al doilea cu 8,4 puncte de rating si 17,3% cota de piata.

Julie Mayaya a impresionat publicul cu vocea sa puternica, convingandu-l astfel sa o voteze si sa castige mult ravnitul trofeu muzical. "Ai tignal, mai fata!", i-a zis Marius Moga si a felicitat-o alaturi de ceilalti antrenori pentru claritatea interpretarii si puterea de a transmite emotie. "Astazi Julie Mayaya a demonstrat ca are o voce spectaculoasa, ca stie sa joace", a spus antrenorul sau dupa momentul duetului pe care l-au avut impreuna.

"Cand un pian si o voce ajung sa te emotioneze, inseamna ca ea merita sa fie 'Vocea Romaniei'", a adaugat Horia Brenciu, cel care a crezut cu putere in talentul elevei sale, inca din momentul in care si-a dorit-o in echipa sa. "Se vede treaba ca orice piesa ai canta ti se potriveste", a fost si remarca lui Smiley care a felicitat-o dupa fiecare prestatie. 

Un moment foarte savurat de public a fost duetul dintre Julie Mayaya si Andi Moisescu (VIDEO) care si-a anuntat pe aceasta cale retragerea oficiala din cariera muzicala. Cei doi au oferit un adevarat spectacol, care a inviat multe nostalgii in rindul antrenorilor. "Mi-a placut, a fost pe sufletul zilei de 26 decembrie!" a conchis Marius Moga.
 

Show-ul este acum integral pe Voyo.ro.

Revezi aici momentele "congovencei" Julie din marea finala:

VIDEO: Julie Mayaya - "Je t'aime"

VIDEO: Julie Mayaya si Andi Moisescu - Melodii romanesti

VIDEO: Julie Mayaya si Horia Brenciu - "Cose della vita"


Revezi aici cele mai frumoase momente cu Julie la "Vocea Romaniei":

VIDEO: Duetul cu Irina Tanase, fosta eleva a lui Horia Brenciu la "Vocea Romaniei"

VIDEO: Julie Mayaya - "Natural Woman"

VIDEO: Julie Mayaya - "Daca ochii tai"

VIDEO: Julie Mayaya la auditiile pe nevazute. Toti antrenorii au vrut-o


Foarte aproape de castigarea trofeului a fost Vizi Imre, concurentul antrenat de Marius Moga, care a iesit pe locul al doilea in topul preferintelor publicului. Dupa fiecare din cele 3 melodii interpretate  antrenorii au fost de parere ca Vizi este un artist complet care poate canta orice si poate face ca orice melodie sa i se potriveasca. Chiar daca Pacha Man nu a mai ajuns la intilnirea cu Vizi de pe scena de la "Vocea Romaniei", prietenii sai din acest concurs i-au sarit in ajutor si l-au sustinut muzical, reusind sa creeze un moment foarte gustat de public (VIDEO).

Fie ca a aparut pe scena alaturi de antrenorul sau, de colegi sau de o trupa de tobosari, Vizi a impresionat prin caldura vocii sale, prin capacitatea de a improviza si de a face spectacol. "Ai cantat cu mare placere si eu aplaud un artist care canta cu placere", i-a spus antrenorul Horia. Melodiile interpretate de Vizi i-au transportat pe antrenori si telespectatori pe tarimuri jamaicane si hawaiene, cu multa caldura, asa  cum are, de altfel, si vocea lui Vizi.

Antrenorul Moga a tinut sa puncteze ca Vizi a fost primul om care a intrat in echipa lui si l-a felicitat pentru intreaga evolutie de la "Vocea Romaniei", spunandu-i ca l-a facut mandru de tot ceea ce a realizat aici.

Mandra de el a facut-o si Cristi Nistor pe antrenoarea sa, Loredana, care l-a prezentat publicului ca fiind "pachetul complet". "Canta orice stil, canta in orice pozitie, are emotie, nu falseaza niciodata, gasete tot felul de solutii, situeaza vocea lui in armonie. Compune, canta la pian, canta la chitara. E pachetul complet", l-a laudat Loredana pe elevul sau, care a avut momente foarte apreciate si gustate de public. Potrivit antrenoarei sale, intalnirea muzicala dintre Cristi Nistor si Inna (VIDEO), artista care a venit sa-l sustina, a fost una magica. "S-a vazut ca exista o chimie intre voi, iar vocile voastre s-au intercalat foarte frumos si sexy."

Conform spuselor antrenorilor, Cristi Nistor, Loredana si bandul Agurida au oferit cel mai dinamic act artistic al serii cu momentul "Ileana, Ileana" (VIDEO).

Chiar daca a iesit pe locul al patrulea, Tibi Scobiola s-a declarat foarte fericit de participarea la acest concurs care, spune el: "Mi-a schimbat viata si m-a facut sa ma simt cu adevarat artist. Multumesc Smiley, esti un om minunat!", a tinut sa incheie Tibi pe scena de la "Vocea Romaniei". El a fost sustinut vocal de focoasa Antonia (VIDEO) care nu numai ca a aratat extraordinar, dar a si cantat senzational. E adevarat ca antrenorilor le-a fost greu sa se concentreze la prestatia lui Tibi, insa cei doi au creat un moment special, asa cum au fost, de altfel, toate momentele serii.

De neuitat a fost si spectacolul oferit de Smiley si elevul sau (VIDEO), care, amandoi cu fesuri pe cap, au interpretat o piesa reggae ce li s-a potrivit manusa. "Smiley are una dintre cele mai senzuale voci din Romania, la reggae", a fost concluzia lui Horia Brenciu, in timp ce Tibi Scobiola a fost felicitat pentru precizia si acuratetea vocii sale.

Pe scena de la "Vocea Romaniei" si-au facut aparitia si Dana International (VIDEO), dar si Stefan Stan, castigatorul primului trofeu "Vocea Romaniei" si Alice Francis (VIDEO). 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni